Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ria naplója


Nittyfor [401 AL], gazdája Ria
2004. november 14.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/401
2004. november 14.

Most nagyon fontos dologról akarok írni!
A teve-eltulajdonításokról. Ez hogy lehetséges egyáltalán? És miért veszi el valaki más tevéjét ? Én nem szeretnék egy "akármilyen" tevét! Én igenis ragaszkodom az enyémhez! Őt én alkottam meg, azt teszi, amit én tanítottam neki. Én neveltem, etettem, itattam. Ha időnként nem tudtam meglátogatni, akkor nekem volt lelkifurdalásom miatta. Nekem nem kellene egy "jött" teve!
Sajnos mások másképp gondolkodnak.
Egy nagyon kedves kislánynak ellopták a szeretett tevéjét. Egyik nap, mikor meg akarta látogatni, közölték vele, hogy elfelejtette a jelszavát. Másnap is próbálkozott, meg harmadnap is - mindig ugyanaz: vagyis semmi. Aztán egyszercsak a tevéje vándorútra indult. Karavánból ki - karavánba be. Turista lett belőle.
Pedig már azon aggódtunk, hogy elpusztul, mert a kedve annyira lecsökkent. De ekkor az új "gazdája" mégiscsak elkezdett vele foglalkozni.
Na, azért annyira nem, mert például még arra sem vette a fáradtságot, hogy a tevetulaj adatlapját átírja. Azon a mai napig a kislány neve szerepel.
Én megpróbáltam segíteni ennek a szomorú kislánynak. Együtt írtunk levelet az info@teveclub.hu-ra, de innen nem kaptunk választ. Egyszer sem, pedig már több levelet küldtünk.
Béla! Remélem TÉNYLEG OLVASOD ezeket a naplókat! Ha igen, akkor mondd meg: hol rontottuk el! Miért tudták ellopni a tevét, pedig nem volt egyértelmű a jelszava. Miért nem kaptunk soha választ a leveleinkre? Hova kellett volna írni és mit, hogy foglalkozzon valaki a dologgal? Na és egyáltalán: ilyen esetben van-e lehetőség arra, hogy valaki visszakapja a már megsiratott tevéjét?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat