Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Álomapó naplója


Ismerlek [22036 AL], gazdája Álomapó
Szent Miklós

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/22036
Szent Miklós

Íme:

Szent Miklós, avagy a szakállasok védőszentje...vagy a dagadt piros ruhásoké? Vagy ezzel nem illik így "poénkodni"?
Nem tudom... csak azt tudom, hogy ez a szegény "Miklós-nap" is egy elcsépelt, lerágott csont, a pénz, az üzlet áldozata. Ha jól sejtem valahonnan onnan, Észak-Amerikából származhatnak, ezek a "boldogságos" kívánságok... Vagy lehet, hogy csak a filmeken keresztül látjuk így? De akkor megint csak az USA-ban vagyunk, és pénznél.
Jujj, és van a többi is. Régen boldog karácsonyt is csak szűkebb családi körben kívántunk egymásnak, a rokonoknak, barátoknak, egyéb velünk kapcsolatban álló embertársainknak kívántunk "boldogat", de ma már, amikor kijövök a boltból, akkor egy nagy "boldog karácsonnyal" eresztenek utamra... Boldog Húsvétot! Boldog nap-éj egyenlőséget! Boldog... Boldog... mittudoménmit... Boldog hétfőt mikor kívánunk egymásnak végre!? Nekem már csak az hiányzik...
Nah, mindegy, de ha van valami kis igazság ebben a narancssárga szövegben, ha ez így van, akkor egy poénnak nevezett mondatot is hozzá lehet fűzni.
Senkinek a lelki világában nem szeretnék mászkálni, de kicsit tartalmatlannak érzem ezt a kívángatást. Lehet, hogy maradi vagyok, de sztem ez nem az az esemény, ami egy nagy "boldogság" kívánásággal intézendő el...
Örüljön mindenki, ha van a cipőjében reggel valami és kész! ;>)
Az egyet nem értőktől elnézést kérek...
Jujj, nem jó ez így. Ahelyett, hogy Szent Miklós története állna itt, lehet, hogy hülyeségeket írok? És pont ezen a napon...?!?!?!

Páááá

UI. Húúúú, reemélem, mindenki narancssárgának látja, amit én annak nevezek...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat