Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

dettike naplója


gyemantbaba [88059 AL], gazdája dettike
Bélás nap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/88059
Bélás nap

Sziasztok!!!

AAAnnyira yo volt ez a nap,h muszály elejétől a végéig (15:20-ig) leírnom! Először is annak aki nem tudja: a Bélás nap egy munkanap,tanítás nélkül. Minden osztály kitalálhat valami programot,amivel a kedves bélás diákokat és tanárokat szórakoztatja. A mi osztályunk sütiházat szervezett,rengeteg sütivel. Persze jó hamar elfogyott,de sebaj.
Volt egy Nagy Vetélkedő című verseny. Mindenféle feladatok,6 fős csapatoknak. 1. feladat,minden csapatból 2 ember kapott 1 cetlit,amin egy vers volt,ami egy helyszínre utalt. Ha ezt kiitalálták,akkor arra a bajai helyre el kellett futniuk,akol találtak egy ugyan olyan cetlit,és így tovább...
2. feladat,egy lapon tanári kézírások voltak,és ki kellett találni,h ki ki.
3. feladat, kaptunk 1 tojást,1 dobozt,egy csomó papírt,és meg kellett úgy csinálni,hogy ha a 2.-ról ledobják,ne törjön össze a tojás. Ja és még szép is kellett h legyen.
Utána én elmentem teremfocit nézni,mert játszottak az osztálytársaim,és ahogy elmentem egy pad mellett,kiszakadt a gatyám... jó mi?
Foci után elmentünk Twisterezni Bogival (aki végig velem volt). Annyit szórakoztunk,mint állat...
Majd jött egy ide-oda járkálás,ahol kb. mindent megnéztünk ami csak volt.
Aztán visszamentünk a vetélkedőre,meg később twisterezni is. 1 twisterezék kb. 1 órás volt,annyira elvoltunk... :))
Aztán meg menza. ez kb. fél 2, 2 körül. már senki sem volt. aztán fél 3 ra visszaértünk a suliba. Miután a Bogi elment a buszához,összefutottam azokkal,akik a szigetben tartott meccset nézték. Nyertek a fiúk,nem úgy,mint előzőleg. :) Hát ja. Elég ügyesek. Aztán megin nagy csapattal pakolgattunk az osztályban. Összepakoltam és hazahoztam az összes cuccom. Hazafele majd meg szakadtam. De a Bianka is, akivel hazafelé jöttem. Na "röviden" ennyi.

Sok puszy:

WiFloWer



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat