Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

GABI naplója


tevék hercegnöje [79139 AL], gazdája GABI
2005. április 15.Horoszkópom

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/79139
2005. április 15.Horoszkópom


Skorpió (X. 24 - XI. 22.)
Általános horoszkóp
- az állatöv nyolcadik jegye
Eleme: a víz
Stabilitása: szilárd
uralkodó bolygója a Plútó és a Mars
Polaritás: negatív


Legjellemzőbb tulajdonságai: óriási az önbizalma, rendkívül kitartó, szeret a dolgok mélyére nézni, belelát mások lelkébe. Izgalmas, titokzatos egyéniség. Lebilincselő társalgó. Nagyon határozott ízlése van. Magnetikus egyénisége van, csinos, gyakran veszedelmesen hipnotikus a megjelenése. Mindenki észreveszi átható tekintetét. Az emberek vonzódnak hozzá, mert felismerik milyen nagy rejtett tartalékokkal rendelkezik. Mindig képes megújulni. Ez a képessége önmagában is elég ahhoz, hogy felkeltse mások irigységét.

Akadnak Skorpiók, akik túlságosan kritikusak, támadóak, sőt még ijesztőek is, de ez ritka. Akár szeretik, akár gyűlölik, annyi bizonyos, hogy nem tudnak nem tudomást venni a személyéről.

Intellektuális területen nagyszerű sikereket képes elérni, de bármilyen poszton megállja a helyét, mert mindent el tud sajátítani. Akaratereje legyőzhetetlen. Ebből fakad, hogy olyan munkát is elvállal, ami látszólag erejét meghaladja, és aztán sikeresen elvégzi, környezete nagy csodálkozására. Egyébként is alaptermészetéhez tartozik, hogy imádja a kihívásokat. Szeret vitatkozni, imád kritizálni, és általában győztesként kerül ki a szópárbajból.

Bár lelke mélyén magánzó, voltaképpen családra vágyik, mert nem tud igazán egyedül élni.Szenvedélyes szerető, ösztönei rendkívül jól működnek, mindig megérzi, mikor hogyan kell bánnia partnerével. Szerelmi életében izzó szenvedélyre vágyik.
-------------------------------------------

Skorpió (X. 24 - XI. 22.)
Táplálkozási horoszkóp



A Skorpió jegyre jellemző, azzal összhangban álló és e csillagzat alatt születetteknek legnagyobb vitalitást adó ételek a gomba, fekete retek, hagyma, vöröshagyma, fokhagyma, áfonya, füge, torma, vizitorma, mák, kálmos, varjúháj, beléndek, angolna, halak, kagylók, csalán, tintahal, polip. Az ételek kitalálásánál, a menü összeállításánál ezekre kell támaszkodnunk, figyelembe véve, hogy a Skorpió vizes jegy, tehát a főzve, sok lével készült ételek, levesek dominálnak. A következő ételeket ajánljuk tehát mérges és nem annyira mérges, Skorpió és nem Skorpió olvasóink figyelmébe.
-------------------------------------



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat