Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Sz.Katalin naplója


Mss. Katalína [139866 AL], gazdája Sz.Katalin
a szalagavató

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/139866
a szalagavató

Hello!
tegnap voltam a tesóm szalagavatóján:) nagyon jó volt. imádom a szalagavatókat (ez volt a 2., mert a másik tesómnak is volt, de legközelebb már én jövök:D).
már a kezdés is sikeres volt...mikor odaértünk olyan fél 6 körül, azon paráztam hogy lesz-e helyünk. igyekeztünk a művház felé, amikoris megláttam a tevém hitvesét. aztán bementünk. végülis volt még helyünk még. legszélen. hamarabb beengedtek mint 3/4 6. tehát leültünk. széznéztem van e valaki ismerős. aztán megláttam Szabolcs anyukáját, apukáját és a nővérét, Diát:) nem sokkal később újra meg láttam tevém hitvesét, aki egyben Szabolcs öcse is, Lórit. 6-kor elkezdődött végre a műsor. elsőnek is átadták a szalagokat. mikor vége volt a szalagátadásnak, és vonultak le a színpadról, nagyon bírtam Szabolcsnak a mozdulatait:) meg köszönt. na, utána jöttek talán a 12.a-sok. utána meg Timiék következtek, vagyis 12.D:) nekem nagyon tetszett a műsoruk. és a végén amikor énekeltek és Dóriról képek voltak....hát...mit ne mondjak majdnem sírtam. jó, persze én alig ismertem, de akkor is...nagyon szomorú volt.:(
aztán talán a 12.b-sek jöttek. egészen jó volt. utána jöttek Szabolcsék, vagyis a 12.C osztály.:) jó műsoruk volt. "Egyedül nem megy...":) aztán jöttek talán a 12.e-sek. a Rómeó és Júliát adták elő. édesek voltak.
utána meg jött a közös ének.
csakhogy ezt látni kellett volna mindenkinek:) felvettünk néhány jelenetet videóra. pl.:ahol tesóm volt, szinte mindent:)
kifelé menet én meg tesóm elmentünk megkeresni Timit. és mikor kerestük megint megláttam...igen, a tevém hitvesét. köszöntem, ő köszönt.
hát ennyi volt. pedig én még maradtam volna a szalagavtón.:P nem baj. 6 év múlva már az enyém lesz:)
ma írok 2.-szorra a naplómba. most 16:03 van.


az oldalamnak a látogatottsága nagyon felment. nyáron elkezdett felmenni, aztán ősszel lement. most meg megint kezd felmenni, de nagyon. eddig naponta kb. 7 ember jött az oldalamra, most meg már kb. 60 ember. nem semmi mi?!:D www.christinaaguilera2.gportal.hu. ez az az oldal:)

gyaaah.....hogy én mennyit szoktam írni. hihetetlen. pedig nem olyan érdekes az én életem....:| csak egy csöppet;) hát...zajlik az élet:) na mind1.

nah hellokkkkkaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!:)puszi!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat