Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivó naplója


Hétvégi TeveLány [140519 AL], gazdája Vivó
2006-03-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/140519
2006-03-01

Kedves Naplóm!

Ma kisorsoltam,kilesz a hét/hónap/év tevéje!Ma egy teve azt írta,ha kitöltöm az adatlapom,küld datit.Kitöltöttem.Visszaírtam:Tessék,kérem a datim!
Vagy valami ilyesmit.Próbáltam csetelni,de nem tudtam belépni,nem tudom,hogy miért nem.Ma nem volt olyan rossz napom.Kiválasztottak,hogy menjek a prózamondó versenyre(tavaly a kerületin majdnem 1.lettem.Sokan mondták,hogy igazságtalanul döntött a zsűri.)!Kaptam 3 ötöst!
Pár napja valaki csúnyát írt az énektanárról.Az egyik osztálytársam Zsófit(a legeslegeslegjobb barátnőm!!!)gyanúsítja,hogy ő írta a levelet.Pedig Zsófi mindig figyel kóruson!És Hanna(aki Zsófit gyanúsítja)azt monjda,hogy Zsófi az egyik legjobb barátja!!!Na PEERSZEE!!!!Egy ember nem gyanúsítja a barátját!Főleg a LEGJOBB barátját!!!!Ma kiálltam Zsófi mellett és annyira leszidtam Hannát,de annyira....node me is érdemelte!!Ja-ja,eléggé megijedt...!!!
Beneveztem egy énekversenyre,valamiféle ifjúsági versenyre.Próbaszerencse.Úgyse leszek első.De nincs rossz hangom.Még az is nevezett,akinek annyira rossz hangja van...Az enyém ahhoz képest szuper!
Ma Peti(a fiú,akibe szerelmes vagyok és annyiira aranyos!!!!)azt mondta nekem:-Nagyon csinos vagy ma.
Szó szerint!!!!Nem vicc!!Lehet,hogy tetszem neki...???
Más nem nagyon történt.

Vivó



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat