Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

naplója


törölve.keresre.2021.03.25 [88190 AL], gazdája
hihetetlen...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/88190
hihetetlen...

ez egyszerűen nem lehet igaz.. úgy érzem magam mintha vki meghalt volna és helyett született volna vki más.. jó tudom h ez így van :D mert minden percben meghal vki és születik helyette új... vagy mi..
a lényeg h nagyon boldog vagyok de mégis bennem van a kis depi.. nem tudom miért hiszen felhőtlenül boldognak kellene lennem mert végre megint a kicsi szerelmemmel vagyok :))) (NAGYON SZERETLEK!!!! (L))
de mégsem felhőtlen a boldogságom, nem tudom miért.. lehet h azért mert folyton depressziós emberek vesznek körül :D
De igazából egyetlen ember miatt érzem rosszul magam azt hiszem és nem azért mert bele lennék esve vagy ilyesmi.. :D Ő az egyik legjobb barátom akit még sohasem láttam.. soha.. mégis nagyon nagyon szeretem.. és ő az aki mostanában nem éppen a legboldogabb ember ezen a világon.. mostanában többször sírom el magam ok nélkül és olyankor mindig ő jut előszőr eszembe.. tiszta hülye vagyok.. UGYE HOGY HIHETETLEN??????
Sztem az.. és akkor ezzel el van döntve :D
amúgy meg minden veri hepi.. de ez a dolog nagyon nem hagy nyugodni.. addig míg jobban nem leszel addig rejtett depresszióban fogok szenvedni.. de csak azt mondhatom h NE ADD FEL! Tudod.. ha már eddig bírtad, miért most adnád fel? :)
És hiába gondolod, nem maradtál egyedül a világban.. legalábbis míg én élek nem leszel egyedül :)
na jó abba hagyom a lelkizést.. akinek írtam az meg tudja h róla van szó.. ha egyáltalán el fogja olvasni.. anélkül h ÉN szólnék :P:D
na léptem.. csókszi :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat