Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ivi naplója


Hápci [77322 AL], gazdája Ivi
Locsi

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/77322
Locsi

Szasztok!
Tegnap péntek 13.-án a suli udvarán locsolkodás volt. Elmondom az egészet.

Szimivel libiztünk. Kifogyott az innije ezért megkérte Enit hogy hozzon neki. Mikor visszajött akkor én is megkértem hogy hozzon. Míg elment Szimi véletlenül kiburította a vízét.
Aztán elkeztük Szimivel 1mást hülyézni. Szimi kergetett a vizzel hogy lelocsol. A végén elkapott. Lelocsolt. Aztán én kergettem. Én is lelocsoltam. Így ment tovább. Aztán abbahagytuk.
Kijött Marci Szimi testvére és elakarta venni Szimi innijét. Nem adta oda. Aztán én nem tudtam mit akar ezért oda adtam neki. Erre ő beleivott. Elkesztem kergetni hogy miért ivott bele. Erre ő lelocsolt. Aztán Szimit is. Kergetett minket. Én nem lettem olyan vizes. De Szimi nagyon. Aztán jött Gábor. Oda adta Marci Gábornak a vizet. Ő is beleivott. Aztán azt mondta Ákos Eni ikertestvére, hogy vigyázzunk mert lelocsol minket. De én mondtam hogy tőle nem félek. Erre mondta Gábor
hogy nem pazarolja a finom friss vizet ilyenekre. Erre direkt kiöntötte. Aztán elkezdett minket Szimivel kergetni. Utána kiürültek a flakonok. Szimi beküldte őket hogy hozzanak még. Míg bent voltak addig mondtam
Sziminek hogy én abba hagyom mert félek hogy intőt kapunk. Kijött Marci tele töltve a 2 flakonnal. Kérdezte Szimi hol van Gábor. Jött ő is egy nagy flakonnal.
Ők elkezték de én nem. Aztán Ági néni magához hívta őket. Valamit beszéltek de én csak annyit hallodtam hogy Szimi mondta hogy én is benne vok. Nagyon féltem. Eni és Ákos ott mondta hogy nem lesz semmi baj.
Akkor bemondták hogy jöttek értük. Odamentem Szimiékhez. Beszélgettem velük. Aztán Ági néni azt mondta menjek onnan mert ők büntiben vannak. Felmásztam a csúzdára és onnan dumáltunk. Bemondták Gábor nevét. Gabi elbúcsúzott mindanyiunktól úgy hogy
megfokta a kezünket és azt mondta reméli jövőre is lesz ilyen jó élményben része. Elment. Aztán Szimiék is.
Ági néni azt mondta hogy ennek nagyon nagy következménye lesz. Szimivel megfogadtuk hogy hétfő reggel bevaljuk Marika néninek. Aztán Ági néni bement.
Odamentem Baluhoz és Balázs Vincéhez. Ők mint mindig HKK-ztak. Aztán bemonták a nevem. Gyorsan még elmondtam Baluéknak mi történt. Anyukámnak is elmondtam és ő csak nevetett és azt mondta nem lesz semmi bajom ha kapok 1 intőt. Amit Szimi anyukája mondott az benne van a Girl Pupi naplójában.
Na sziasztok!
Ui.: bocs hogy ilyen hosszú



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat