Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gothic naplója


Gothicteve [39197 AL], gazdája Gothic
Bevezetés

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/39197
Bevezetés

Sziasztok kedves napló olvasóim!
Szeretnék tanulságképpen leírni néhány történetet amik mind velem történtek meg. Az események nagyon durvák. Mind bírósággal végződtek és mindig volt akinek az élete ráment. Voltak nálam újságírók és már szerepeltem ezek a történetek miatt a TV2.-ben is. Minden történet egy lányról szólt aki menekült a rossz családi körülményekből és mégis mind visszaestek a rosszba másokat is magukkal rántva. Hogy miért is teszem itt a teveklubon? Itt nagyon sok fiatal lány és fiú van. Szeretném ha okulnámak a történtekből. ( Ha képesek rá. )
Természetesen a történetekre reagálók leveleire is kíváncsi vagyok. Érdekelnek a vélemények és a hozzám hasonló sorsú fiatalok és idősebbek ( mert olyanok is vannak itt jócskán. ) gondolatai, esetleg tapasztalatai.
Egy nagyon fontos dolog: A saját valós koromat nem árulom el mert az mind az idősebbek és mind a fiatalabbak körében előitéleteket okoz. Ebből is már sok gondom volt. Nem értem, hogy miért kell olyannak lennem amilyennek a kor alapján más elképzel. Nem mindenki egyforma!! Ne ítéljetek ismeretlenül!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat