Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


NiNAA [72732 AL], gazdája Niki
2010-06-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72732
2010-06-15

Hát itt vagyok 3-om nappal az szóbeli éretségi elött és nagyon félek hogy nem fog sikerülni de közben bizom abban is hogy sikerülni fog és meglesz és mehetek tovább tanulni és tudok majd az életemmel mit kezdeni és jol is fogok mindenben dönteni!Most tanulom az irodalom tételeket amiket még nemtudok a nyelvtant el sem keztem poén mi!? Szerintem is!
közben zajlanak az esmemények is összevesztem egy jo barátnömmel és igazam van de ö még mindig tagad mindent mondjuk annyira nem érdekel jövöre ugysem fogok már vele találkozni szerencsére és nem is érdekel ezek utána nagyon!
A szerelmemmel igen jol megvagyunk lassan 2 év 10 hónaposak leszünk és szeretjük egymást vannak viták de hát hol nincsenek de az a jo hogy mindent meg tudunk beszélni szerencsére és ezért is jo hogy igy megértjük egymást!Nagyon szeretem és örülök hogy rátaláltam nekem ö az igazi és ö is marad! Remélem sikerül az éretségi és meg tudom csinálni mindent amit terveztem!Remélem ezekröl az álmokrol nem kell lemondanom mint arrol hogy én ügyvéd legyek sajons arrol le kellet mondanom igen sok ok miatt!

Na megyek tanulni !



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat