Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

.......... naplója


Tevucikah [187515 AL], gazdája ..........
Luna Lovegood

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/187515
Luna Lovegood

Név:
Luna Lovegood

Kor:
16 éves

Kinézet:
"....felnézett rájuk. Derékig érő, kusza, piszkosszőke haja volt, szinte fehér szemölöke, és dülledt, kerek szeme, ami a szüntelen csodálkozás kifejezését kölcsönözte arcának. (...) A lányról larítt, hogy nem normális, bár nehéz volt megállapítani, hogy mi utal leginkább erre: az, hogy a varázspálcája a bal füle mögött van, hogy vajsörös dugókból fűzött nyakláncot visel, vagy hogy fejjel lefelé tartja az újságot." (J. K. Rowling: Harry Potter és a Főnix Rendje)

Családja:
Luna édesanyja nagyon tehetséges boszorkány volt, szeretett kísérletezni. Egyik kísérlete azonban balul sült el, és mikor Luna kilenc éves volt, meghalt az anyja. Luna nagyon szereti apját, Xenophilius Lovegoodot, aki kissé bogaras ember. Valószínűleg tőle örökölte Luna azt a tulajdonságát, hogy minden lehetetlen dolgot elhisz... Luna apja a főszerkesztője a Hírverő című magazinnak, mely tele van furcsa írásokkal, ezért mindenki lenézi... De végül jó szolgálatot tesz majd a Hírverő a Voldemort elleni harcban. .

Hobbi:
Hosszú lenne Luna sok furcsa hobbiját ide felsorolni... A legfontosabb talán a lány morzsás szarvú szapirtyó iránti rajongása... Az természetesen teljesen hidegen hagyja, hogy ilyen lények nem léteznek. Bármilyen furcsának tűnhet is a lány, a barátai mellett mindig bátran kiáll, és megvigasztalja őket, ha szomorúak. A hatodik részben még a kommentátori szerepet is elvállalta a kviddicsmeccsen. A meccsről alig lehetett megtudni valamit monológjából, viszont a rajongók annál jobban szórakoztak...

Tanulmányok:
Luna a Roxfortban tanul, háza a Hollóhát, tehát Luna (bármily meglepőnek tűnhet vajsörösdugó nyakláncát nézve) okos lány. Továbi terveiről, hogy hol szeretne dolgozni, nem tudunk meg semmit. .



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat