Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kar csííííí naplója


Roki Vili [272917 AL], gazdája Kar csííííí
2021-03-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/272917
2021-03-30

Tegnap este róla álmodtam. Nem is tudom volt-e azóta ilyen intenzív álmom róla hogy... te is tudod.
A régi általános sulimba voltunk, felnőttek de mégis osztályba voltunk sorolva. Ő más osztályba járt mint én. És át jött hozzánk, álmomban tudtam hogy miattam de mindenkivel foglalkozott csak velem nem. Mindenki nagy spanja volt, össze dumált meg röhögött mindenkivel aztán elvette a táskám, gondolom ezzel akart kicsalogatni de amint elvette kiborított belőle mindent :,)
Annyira jellemző, ez annyira ő.😅Aztán ki is mentem utána mert beszélni akartam vele, a folyosón is nagy volt a tömeg de valahogy kiszúrtam,épp a női mosdóba tartott én pedig bementem utána. Már épp megfogtam volna a vállát (és valamiért úgy éreztem álmomban hogy ez nagyon célom) amikor elkaptak a tanárok hogy fiú létemre mit keresek a női mosdóban és kirángattak.
Később az is kiderült hogy "álom világban" azt ha egy férfi bemegy egy női mosdóba börtönbüntetéssel díjazzák. Hát én el is kezdtem nekik magyarázkodni, meg hogy én majd ledumálom a zsarukkal, nyugtatgattam én a tanárokat akik aztán hirtelen nagyon aggódni kezdtek értem... Innentől már összemosódnak a dolgok. Voltunk még a Balaton parton is egy sziklán ülve, de azt inkább hagyjuk.
Hónapok óta nem láttam és nem éreztem őt a közelemben. És ez az álom is ezért ennyire nehéz. Mert úgy érzem mintha megint találkoztunk volna és tényleg úgy viselkedett mint ahogy szokott. Nagyon valóságos volt.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat