Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Shit.

Nosháát. Úgy gondoltam, én mint (nem) értelmes emberi lény, hoogy firkálgatok ide egy minit.=D Hogy miről? I don't know. 5000 karakter? Csak.. brühüü. =(( Nemtom leheet h nem érdekel a zagyválásom, sőőőth, sztem tutiiamifix, deh azért valamiről mégiscsak kéne ide irni..
Teme Baka. ^^ hehe. in japaneseee. szeretem nagyoon.=D imádoom a japán nyelvet.. rem nem tudod h mit jelent. Ha tudod akk meg ij. eztse tudod mit jelent? Akk végképp ij. xDD Jelenleg Rákóczifalván ütögetem a kicsi billentyűket, kedves nagybátyjám laptopját.. igen kissé idióta vagyok.. xPP De sb. Ennyi még elmegy.. ^^" A barátaim igy eltudnak viselni.. legalább is nem mutatják ki, ha nem xDD Deee am. tudom h igy szeretnek, és igy Réka, a Réka xDD
Tyűű ezt jól megaszontam ^^ na sb..
Szeretlek nii-chan. ^^ Na paff.. hülye olimpia.. odaseneki.. bénákvagyunk ez tény. 1 arany? Hova elég könyörgöm?! Bénááák.. -.-" Na asszem ennyi elég belőlem xDD Csak rámjött az irkálhatnék. ^^ Sztem eza pár perc amit "velem" töltöttél erősen elgondolkodtatott azon téged, hogy Réka, azaz ÉÉÉNN normális vagyok-e.
Egy egyszerű válasz dear olvasóm:
- Nem egészen. Ebbe beletartozik az, hogy félig teljesen ép elméjű fiatal hölgy vagyok, és azis beletartozik, hogy félig teljesen elvont (nem idióta) csak ELVONT személy vagyok. Visszatérve arra h abbahagyom az irást.. nem ^^ nemfogom abbahagyni xDD
És igen.. FONTOS tudnom h egy nap csak egy g*ci bejegyzést irhatok.. de miért?! a teveclub hülye rögeszméje.. én a rendes naplómba IS egy nap többször írok xDD nadeez nem tartozik rád. hogy miért? MERt. CSAk. AZÉRt. tüntessünk.^^ ti nem akartok több dolgot megosztani az emberekkel? nem? sz*rok vtok. ^^ SZ*ROOOOK. ^^ nah asszem ennyiih mostmár bőven elég belőlem.. sőőőth x] még sokis. ^^"

Chuu ^.~

× just_Rika *







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat