Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2005. augusztus 12.

Na sziasztok!

Már megint jó rég írtam, de semmi baj, legalább annál többet tudok!
Mármint írni..
Voltam Madridba 11 napot, hát az tényleg fantasztikus volt!!!! Imádom azt a várost, meg a programok is olyan jók voltak, 1 csepp percünk nem volt unatkozni! Innen még annyira se akartam hazajönni. :)
A VIDÁMPARK volt a legeslegjobb, mindenre felültünk legalább 2-szer (mert ugye ingyen volt), jó nem mindenre, csak a veszélyesekre, a kacsákra nem! :)) Sőt valamire 3-szor is.
Éjfélkor kitaláltuk ott, hogy mégegyszer fel akarunk ülni az átfordulós hullámvasútra, szerintem az volt ott a legjobb, aztán rohantunk, és még pont elértük, vagy 10 percet kellett sorban állni, aztán rohannunk kellett a kijárathoz, hogy nehogy a többiek otthoggyanak minket. Közbe még eszünkbe jutott, hogy a cuccunk a szekrénybe van, akkor még el gyorsan a szekrényekhez, de végül odaértünk időbe szerencsére!
Na, a másik legjobb a vidámparkba a CASA DE TERROR volt, így vigyorogva mentünk be, és visítozva jöttünk ki, az rohadt félelmetes volt!!! Főleg az a halott csak, aki kiugrott az ágyból, meg 1 láncfűrészes pasi iskergetett minket! De utána tök jót röhögtünk rajta, de tényleg nagyon ijesztő volt! Tiszta valódi.. Ha ott jártok mindenképp menjetek be!
Aztán az utolsó este Madridban. 1 nagyon jó buli volt, abba voltunk hajnali 4-ig, de az tényleg szuper volt!!! Ott szerettem meg a sangría-t, 1 csomót megittunk belőle. :) (Ha valaki nem tudná, a sangría az 1 spanyol bor.)
Aztán azóta nyaralni máshol úgy nem voltam.

Ja, meg most gitározni tanulok! Már 3 dalt el tudok játszani nagyjából. :))) De tök jó érzés, én úgy meséltem meg mutogattam mindenkinek, mikor az első dalt megtaultam, pedig akkor még tök bénán játszottam, de nagyon jó érzés, hogy tudsz valamit! :)
Pedig gitártanárral még nem is volt órám, az első jövő szerdán lesz, már úgy várom!
Marci meg olyan rendes meg aranyos volt, köszi neki a sok segítséget! ;)

Gábort meg annyira de annyira imádom!!!!!!!!! Azt nem lehet elmondani, hogy mennyire boldog vagyok! :) Pedig még nem is jöttünk össze. Jajj, már kicsit várom a sulit, hogy végre megint találkozhassunk! De addig itt van az msn. Nagyon szeretem. :))

Na, ez hosszú lett, óvassátok, én meg megyek.
Na helloooooo!!!!!!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat