Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
._.ezvan.ezazélet..[blogféle.xD]

sziahellocsokii.
hát..eltüntem mostranság..cseten se nagyon vagyok..
persze azért mert elbasztam sikeresen a gépemet megint..xD igen ezvan.ezvagyokén.: D
azonkivűl rájöttem sokmindenre.ezalatt az időalat..rájöttem kik is az igaz barátaim. és ki csinált ugy mintha csak az lenne.
mert az ugye nem igaz barát aki a hátad mögött kibeszél.és hazugnak terjeszt.és mindennek elmond a hátad mögött ,de ezeknek ellenére is képes a szemedbenézni és mosolyogni. és ugy állitja be a dolgokoat mintha te lennél az okozója mindennek. és nem magát állitja mindennek az okozójának. ha nem másra keni az egészat. szánalom.
ez a baráti körömben történt ebben az elmult néhány napban. idegösszeroppanást kapott. mindenérte mostanában. és még az "igaz barátait"is elveszitette. rajtam kivül.
és ami a szép. egyiok legjobb barátnőm is annak a bizonyos személynek az oldalára ál. igy maradtuk 2en.
a magánéletemben és a baráti társaságomban is hatalmas kavarok vannak..:D ez az utóbbi egy hónap igen durván sikerült szarkeverés terén. egyszerüen énis megváltoztam a hatások miatt. nemtudom jóirányba vagy rosszirányba változtam meg.. de már nemvagyok ugyanaz az ember. másképplátom az eddigi megszokott dolgaim..az eddigi embereket akiketismertem, mindenkit.
de remélem idővel minden megint széplesz és rózsaszín.: DD
hiiányoznak a teveclubbos régi barátok..és akiket elvesztettem =/.. remélem tudja ki az akire gondolok..
elbasztam.igen. mert hihetetlen sok szar ért...és nemtudommértettem. és sajnálom. csakhogy ő már megtalálta a boldogságot valaki más személyében aki remélem nemfogja olyan csunyán átbaszni mint én aztán keseregni az egészen. és szereti őt és nem bántja meg. és ez az illető mellette lesz nagyon boldog amien mellettem nemlehetett. nemcsak a távolság miatt. hanem mert szánalmas voltam.

hát.és nyár. nemtudommien lesz. de remélem elfelejtek mindent amit a multban elbasztam és megbocsátok magamnak. mert ez eddig nemigen ment..jó lehet ezt igy nem lehet megérteni ..meert nem élted át..de igennagyon emésztem magamm sok dolog miatt. olyanok miatt is amiket nem én okoztam. de mégis magamat látom hibásnak..
miért?
nemtudom..=/
nemvagyok megelégedve magammal.semmien téren.. dehát ezvan..majd talán lesz másképp..minden.

és mégegy dolog...
rendkívűl fáj elvesziteni egy olyan embert akit valaha teljes szivedből őszintén szerettél... mégfájóbb ha az az illető az igazi életedben is jelen volt nem csak a virtuálisba
nagyon szar visszaemlékezni az együtt eltöltött időre..a szeretetre.. a tetteire..a csókjaira.. mégha csak elis képzelted.. de az ábránd is rettenetesen fájdalmas..

és mig eljut a tudatodig..és felfogod azt, hogy semmisem lesz már ugy mint régen...semmi...nem fogod már érezni..ölelni,csókolni.. és miközben ezeken gondolkodsz..már egy másik lány karjai közt látod őt..boldogan..azt akit te tiszta, őszinte szerelemmel szerettél..s szereted is mai napig..
fáj ha végetér valami..ami sosem lesz már a régi..
a régi közös fényképeket a kezedben tartod..érzed az illatát..halkan hallod a hangját..érzed az érintését..és egy könnycsepp csordul végig az arcodon..visszaemlékszel az együtt töltött estére..mikor őszintén súgtad neki azt a szót, hogy ....szeretlek. a szemedbenézett.. és a kezedet szorongatta finoman...
rohattulfáj visszaemlékezni='(

hiányzol.:(
namindegy...

lehete ezt a "blogolást" folytatom. olyan jó kiirni magamból mindent..csak nemnagyon akad rá időm.. namindegy

de ha végigbirtad olvasni..és van valami hozzáfűznivalód küldj egy levelet..:D
köszönöm..

by.: fRuh Psychopathic.×_×







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat