Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2009-06-28

Ha SzandikaH. azt mondja hogy menjek akkor megyek, mert ha ő valamit mond és nem tartom be akkor nem kapok tejet és vajat:|
Ha Szandikah. nem álmos, akkor muszáj vele fent maradni, mert ha nem maradok akkor rámugrik és ordibál, vagy egyszerűen megnyal:$
Ha SzandikaH. lusta és nem akar elmenni sétálni se se sehova, akkor a spanom csaját kell vele megnézni vagy a Vadóckát mert akkor jó kedve lesz és lesz kedve hozzájuk átsétálni:$
Ha SzandikaH. szerelmes akkor megkell őt hallgatni, különben az életben nem mond el semmitse, és nem fog velem foglalkozni.

Ha KrisztikeH. éhes akkor SzandikáHnak muszáj kaját hozni neki, mert ha nem hoz akkor KrisztikeH. elkezd hisztizni és akkor SzandikaH. hazamegy és nem beszélnek 1 hétig.
Ha KrisztikeH. kitalál valamit, akkor SzandikáHnak megkell csinálnia vele együtt mert ha nem akkor egy FlegmaPáwa lesz és akkor nem lehet ráköhögni see.
Ha KrisztikeH. álmos akkor SzandikaH. kénytelen lesz lekapcsolni a tévét mert KrisztikeH. sírni fog mert utál tévé közben aludni.
Ha KrisztikeH. és SzandikaH. egymásra talál, akkor elválaszthatatlanok és akkor senki más nincs a középpontban csak ŐK!:|(se.:$)







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat