Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Bejegyzés, kép, MOJTIKA:-)

Szia!

Két dolog: egy - az előző bejegyzésem hamar véget ért ( ez is hamar véget fog, bár ez tényleg miattam lesz :P ), amiről nem én tehetek. Ezt a hülye gépet megtámadta valami vírus, ami nagyon nem akart eltűnni a gépünkről, aminek az lett az eredménye, hogy újra kellett telepíteni a gépünkön az Xp-t, de mível nem volt telepítő cd, ez egy csöppnyit elhúzódott. Szal nem az én hibám, hogy nem írtam, illetve nem fejeztem be az előző bejegyzésemet.
A második dolog - az előző bejegyzésben rosszul írtam, nem április 17-én írtam utoljára, hanem március 17-én, na így végre már jó. Jah és itt a kép, amit nem sikerült előzőleg feltöltene, mikor megpróbáltam a gép felmondta a szolgálatot :( . Most itt a kép! Rajta a nyuszim, aki már a mennyországban rohangál :'(( : Toby .

Hétfőn voltam a sulinkban egy röplabda versenyen ( Lestár Kupa ) : 3-ak lettünk, ami elég jó, ha azt nézzük, hogy 3 csapat indult :D, hát szó, ami szó lemostak minket a pályáról. Csak az volt jó, hogy egész nap nem kellett tanulnom semmit és kaptam egy érmet is :) .

Holnap töri verseny, már egy csomó kérdést megkaptunk előre, csak az a baj, hogy a felére sem találom a választ. Amire meg megvan már, azt nincs kedvem megtanulni, hülye vok mi?! Majd mindjárt indulok és olvasgatom egy kicsit =) .

Megvettem múlthéten pénteken a legjobb barátnőm szülinapi ajándékát ( május 20-án lesz 17 éves ) : egy világítos párnát, ami tisztára csillog és 3 ló van rajta ( lómániában szenved ) . Nekem nagyon bejön az ajándéka, legszívesebben megtartanám magamnak, de akkor a Mojtika mit kapna :D ?! Mindig bajban vagyok, ha veszek vkinek vmit, mert mindig vmi olyat veszek, aminek én is naon örülnék, így nehéz átadni az ajándékot :) .

Azt hiszem mára ennyi, megyek törizni ( tényleg holnap a verseny miatt szintén nem kell tanulnom semmit, tök buli- majd megírom mi volt ) .
Pusz: Polczi







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat