Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Betti naplója


Polczi [73741 AL], gazdája Betti
Koncert,Verseny,Álmos vagyok :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/73741
Koncert,Verseny,Álmos vagyok :)

Hali!

Hihetetlen, hogy én mennyire álmos vok ( átbírnák aludni legalább egy hónapot ). Ma nem volt erőm felkellni reggel fél hatkor, így sikerült lekésnem az irodalom fakultációs órámról. ennek eredményeként muszáj voltam a Milán papírjáról kisilabizálni a betűket ( kb. 10 feladatot csináltak, mindegyikhez egy-két mondatos válasz volt írva, hát én egy óráig szenvedtem, mire sikerült leírnom---> hiába a lányok valahogy szebben írnak, nem is találkoztam még olyan fiúval, akinek simán kibírtam volna olvasni az írását, pedig így mennyivel egyszerűbben ment volna az írás :) ). nem tudom, hogy mennyit fogok szenvedni tanárként az írások kisilabizálásával, remélem addigra fejlődnek az emberek, hogy mindenki győnyőrű szép gyöngy betűkkel írjon majd :D .

A Megasztárt a Caramel nyerte :(, :) - nem is tudom miért nem tudtam neki úgy igazán örülni, pedig maximálisan megérdemli, de én mégis azt hittem a Tomi nyeri meg...
20.-án MEGASZTÁR KONCERT Kecskeméten, én NEM HISZEM EL, MIÉRT PONT 20.-án???????????????????????????????????????????
Belehalok, de akkor sem mehetek el, erről főként a pénztárcám kiürülése tehet: anyáknapja, az öcsém szülinapja és a legjobb barátnőm szülinapja ( az ő ajándékáról már írtam ), szal nincs egy vasam sem. Az a gáz, hogy anyunak sincs, elég szutyok a családunk anyagi helyzete mostanság, mondhatni nem vet fel minket a pénz ( egyedül nevel minket anyu, 3-an vagyunk testvérek és építjük a házunkat is ), de ez tudom csak rám tartozik.... Ha nyáron lenne a koncert ( tavaly augusztusban jöttek a Megasztárosok Kecskemétre ), akkor simán mehetnék, nyáron mindig van pénzem, szerencsére egy állandó nyári munkahelyem van elég jó fizetéssel. Na mind1, nincs szerencsém, nekem csak a zene marad a gépen a Megasztárosoktól, végülis több, mint a semmi, és optimistának kell lenni, nem igaz :D ! Mégis, ha véletlenül vki eljutna egy Megás koncertre, légyszí kérjen nekem is autogrammot tőlük ( név és cím nálam :D ) .

A töriversenyen másodikak lettünk holtversenyben a másik Lestáros osztállyal az első helyezett pedig tőlünk ( Lestár ) egy 9.-es osztály lett, így minden díjat mi vittünk el ( összesen 12 csapat volt, ebből 3 Lestáros ) ---> ügyik vagyunk :D . Majd részletesebben azért írok vmelyik nap az előző hétről, akkor voltak a sulinkban a Lestár-napok ( még egy Moliere darabot is megnéztünk a suliban, amit a színjátszósaink adtak elő, én 2x is láttam, nem hiába, odavagyok a színdarabokért, a színházért =) ) .

A suliban ezen a héten csupa ötöst kaptam ( német tz- ez az első ötös tz-m németből, irodalom, szakmai német, szakmai gyakorlat... ) , tegnap kaptam egy kettest matekból, ami naon nem volt fair, miért mindig engem talál meg a tanár a hülyeségekkel, amúgy sem vagyok egy full jó matekos ( 3-as átlag matek jegyekkel ) .

Na ennyi mára, naon-nao ÁLMOS VAGYOK, iszonyat mennyire! Megyek lemásolom a nyelvtan órai anyagot, aztán dőlök bele az ágyamba :) .

Ui.: Nem hagyta a nyuszim képét felrakni az előző bejegyzésnél, most megint megpróbálom, hátha sikerül: próba szerencse! Szal a képen Toby ( remélem van kép már :) ).---------> és igen SIKERÜLT ( ó szegény Toby, néha annyira hiányzik :'( )



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat