Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Egy kanál víz nem is olyan sok:)

Folytatom az elöző bejegyzést: szóval a strandon a köv. verseny a röpi volt, persze azonnal jelentkeztünk. Kieséses alapon játszottunk ( volt 8 csapat, ebből egy a tanároké ) : mi a harmadik csapat voltunk ( 6-os csapat néven játszottunk :) ) 3 főből álltak a csapatok: a miénkben Én voltam, a Mojtika, meg a Hátsó ( Évi ), az osztályunkból indult egy másik csapat is ( eredetileg úgy volt, hogy 6 fős csapatokat kell állítani ) : amiben 2 fiú+ egy lány volt. A másik csapatban volt a Milán, aki elkezdte nekünk mondani, hogy milyen bénák vagyunk, meg biztos vesztünk, mert nem tudunk játszani ( néha megtudnám folytani egy kanál vízben a Milánt ) . Az első meccset az ő csapata kezdte, éééés kikaptak, el sem hittem ( haha ) , mintha ő jobban tudna játszani, mint Mi, mégis kikaptak 15:13-ra. Aztán egy másik játszó csapat után jöttünk MI egy 10/C-s csapat ellen: a Milán buzdításként ott állt a pálya szélén, és hangoztatta, hogy tuti veszetni fogunk, mondtam neki, hogy Köszi a bíztatást ( persze magamban azt terveztem, hogy mikor lejátszottuk, akkor belefolytom a gyerekmedencébe---> mondtam, hogy szeretem ) . Kemény meccs volt, de NYERTÜNK 15:7-re :) . Egyből elmentem a Milán orra alá dörgölni a dolgot, hát ez van szenyó is tudok lenni néha :D . Majd újabb meccs után megmaradt 4 csapatot sorsolták, hogy ki kivel játszon: mi ( én húztam ) a tanárokkal kerültünk "szembe" . A tanári csapatban a röplabda edzőmön/tesitanáromon kivül az ofőm és a volt némettetanárom vett részt: mondanom sem kell "porig aláztak minket" a végeredmény 15:4 volt, síralmas :D ( a 4 pont sem azért lett, mert mi ügyesek voltunk, hanem mert a tanáraink beleértek olyan labdákba is, amibe ésszerűen nem nyúltak volna bele, csak azért, hogy ne legyen olyan szörnyű a mi helyzetünk--> kedvesek :D ) . Végülis 3-ak lettünk, azért szép eredmény :) . Majd a meccsek után játszottunk csak úgy az osztálytársainkkal, majd az évfolyamtársainkkal is. Az volt a gáz, hogy a pálya mellett egy tó van, ahová rendszeresen eltalált a labdánk: mindig elkellett menni megkérni a csónakázokat, hogy úgyan evezzenek már el a labdánkért, majd dobják már ki nekünk, hogy máskor is visszaevezhessenek ;) . 13:00-kor bejelentették, hogy iszkiri a Lestárosoknak haza, mi meg: "még mit nem" :) - elkezdtünk bújdosni a tanárok elől, akik kerseztül-kasul járták a strandot "áldozat" utrán kutatva :) , akit kilehet tessékelni. Mi szerencsére megúsztuk ( szó szerint: úsztunk a medencébe össze-vissza aszerint, hogy merre mentek a tanárok ) a "lefülelést", majd 16:00-ig maradtunk ( végülis egy csomó Lestáros kint maradt jegy nélkül, uis a tanárok azt mondták, hogy aki maradni akar vegyen magának jegyet, na még az kellett volna, hogy jegyet vegyünk, mikor már bent voltunk ). A strandolás eredményeként leégtem, mint állat :D , úgy néztem ki egész hétvégén, mint egy főtt rák :) .
A suliban megírtuk az összes dogát: már csak 12-ben írok dogát :) , 11-ben többet soha :) . Már csak hétfőre kell tanulni irodalomra verseket ( 5-öt- Ady ), de én már csak egyet tanulok, mert a többit már felmondtam a tanárnak. Erről jut eszembe, hogy hétfőre viszem a tanárnak az ajándékát: egy táblát, amire az van ráírva: "A világ legjobb tanárának " Nem igaz, hogy csak nekem jutott eszembe, hogy kellene neki venni valamit, hiszen egész ébvben bejárt hozzánk 0. órára, hogy jövőre jól sikerüljön az emeltszintű irodalom érettségink. Beszedtem mindenkitől 100 Ft , és ma megvettem.
Szerdán 4 dogát írtunk, hát nem semmi nap volt: a matekot még nem osztotta ki, a közgázom 2-es lett ( még ilyet, már annyira nem érdekel a közgáz... ) , a németem 4-es lett: 4-es leszek évvégén, YESSSS ( ahhoz képest, hogy 2-es voltam félévkor és, hogy nem tudok semmit németből, ez elég jó teljesítmény tőlem :) ), a nyelvtanra úgyszintén várok még. A szakmai német dogám 3-as lett: 4-est kaptam évvégére. A biosz évvégit megírtuk, nagyon izgulok, hogy a Mojtikájé hanyas lesz, az enyém olyan karó lesz, hogy csak na :) ( a biosz sem érdekel már így évvégén... ).
Töriből dicséretes 5-öst kaptam ( ez a másik olyan tantárgy, amiből megint nem tudok semmit ) a tanár dicsérő szavaival, amivel kiidegel, mert nem bírom, ha mindenkinek "nyomatja" a szöveget, hogy: " A Bettina milyen ügyes, szorgalmas, és minden történelem versenyen részt vesz nagyon jó eredménnyel, példát vehetnétek róla" ....oks, azért jól esik, de nem az egész osztály elött, főleg így, hogy a legjobb töri jegy évvégén átlagosan a 2-es, meg a 3-as. Etikából 5-ös vagyok, csak az a furcsa, hogy félév után mindössze egy 5-öst kaptam, a tanár meg azt mondta, hogy 3 db van beírva, nem baj, legalább nem kellett semmit sem csinálnom, hogy elég jegyem legyen :) .
A némettanárom megkérdezte az osztályunkat, hogy nincs- e olyan ember, akinek kedve lenne elmenni az ő osztályával kirándulni, mert lemondta egy-két ember náluk, és így van szabad hely. Mi jelentkeztünk a Mojtikával, mert mi nem voltunk kirándulni az osztályunkkal, de.. Na a többi holnap, mert nem fér ki a bejegyzésem: ez is ritka :)







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat