Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Betti naplója


Polczi [73741 AL], gazdája Betti
Hangulatgyűrű

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/73741
Hangulatgyűrű

Folyt.: Szóval a tanárom megkérdezte az osztályunkat, hogy nincs- e olyan ember, akinek kedve lenne elmenni az ő osztályával kirándulni, mert lemondta egy-két ember náluk, és így van szabad hely. Mi jelentkeztünk a Mojtikával, mert mi nem voltunk kirándulni az osztályunkkal ( egy-két hülye miatt aki " nem tud mit csinálni 3 napig az erdő közepén" , amikor ők is megszavazták, hogy 3 napra menjünk, mert az tök jó lesz: megjegyzem, hogy akkor is tudták, hogy Fényespusztára mentünk volna, aztán meg lemondogatták szépen sorjában, Hülyék---> szeretem az osztálytársaimat ), de úgy látszik, hogy nem mehetek el, pedig milyen jó lesz- mennek Esztergomba, Visegrádra, Budapestre: itt a Terror-Házába ( ahová azóta szertnék elmenni, hogy megnyitott ) . Viszont itthon gáz van, mert a kisöcsém bárányhimlős lett, és én vagy a másik öcsém még nem voltunk, vagyis egyikünk volt már, csak anya nem tudja, hogy melyikünk volt az.... Aki még nem volt, és elkapja, az nem mehet 2 hétig közösségbe, ami nálam pont beleesne a kirándulásba. Eddig még nem kaptam el, de az Attilán sincs himlő.......

Jaj, hogy most mennyire MÉRGES vagyok!!!!! Forr bennem a Düh! Leírtam egy csomó mindent, aztán egyszer csak a ttc újra töltött, és csak a "himlős" mondatig maradtak meg a dolgok :(( . Úgy érzem, hoygy nem is olyan nagy baj, mert az amitt leírtam az elöbb egy kicsit "durva" volt, vagyis inkább túlságosan kitárulkoztam benne, talán jobb, hogy mégsem kerül ide, később biztos megbántam volna, mert elég mérges/ rossz hangulatban írtam le.

Akkor mára ennyi, nincsen már erőm írni.
Most ez a szám szól: The Calling- Wherever You Will Go ( ez egy gyönyörű szám, amitől mindig jobb kedvem lesz, szal most rám fér, hogy hallgassam ).

Még eszembe jutott valami, mielött teljesen kikapcsolna az agyam :) - vettem hangulatgyűrűt a Mojtikával: soha sem hittem volna, hogy nekem lesz, olyan hülye csiris dolognak tartottam :D ( még mindig annak tartom ), de egész jó ;) . Állandóan kék és lila, ami azt jelenti, hogy boldog vagyok ( kék ), vagy szerelmes ( lila ): a kérdés csak az, hogy kibe lennék szerelmes?! Illetve az, hogy most sem vagyok boldog, mégis kék színű :) , na jó, most lehet, hogy nem vagyok már elkenődve annyira mint mondjuk 5 perce voltam, de ez is csak a szám miatt van :D .

Az a jó a rosszban, hogy utánna mindig jó jön.---> pozitívan kell a dolgokhoz állni =:)
Nah, ez meg a másik véglet :D ---> Az optimista szerint pánikra semmi ok: hiszen a hajó nem zuhan le, a repülőgép pedig nem süllyed el.

Újabb zene, amit imádok ( ez azért szomorúbb, mint a másik, mégis nagyon-nagyon szép ) : Can You Feel The Love Tonight ---> az Oroszlán király 1 betétdala.

Molnár Ferenc "Caramel": Szállok a Dallal

"Gyermekként álmodtam, és azt hittem úgy lesz,
hittem az életben, és nem fájt a szívem.
Tudtam, hogy én váltom meg majd a Világot,
láttam a jövőmet és semmi sem bántott.
.........
Csalódtam sokszor már, és sok mindent bánok,
a mélyből én inkább a magasba vágyom.
Hiába mondanád, hogy nem hiszel bennem,
én akkor is tudom majd, hogy mit kell tennem.
.........
Mindig várok rád, míg van elég erő a szívemben.
Soha nem adom fel! Ne is kérj, ezt nem teszem!
Mindig harcolok érted, küzdeni fogok, míg bírja szívem,
Nem adom fel, hiszen mindigyen KÜZDENI kell! ----> Hogy ez mennyire SZÉÉÉP és IGAZ :) !

Akkor mára tényleg ennyi, most már tényleg jobb kedvem van, köszönhetően a számoknak, amiket hallgattam/ írtam ide :P >=)) .




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat