Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2005. október 8.

Tegnap volt az elsö tali a ket magyar lannyal. Vettem ki 40€-t a kartyarol, mintha a fogamat huztak volna! De az sem volt egyszeru, mert finnul volt az automata, nem volt rajta angol, es nem tudtam mit csinaljak, megnyomtam minden gombot, mar feltem elnyeli a kartyat, de visszadta. Ugyhogy bementem a bankba, hogy valaki segitsen felvenni penzt. Ki is jött egy kedves bankos csaj, az elmagyarazta mi mit jelent rajta. Rohantam vissza postara, mert ott nem volt nalam eleg penz, ott kellett hagyni a levelet. De nagyon rendesek a postan, szeretek oda jarni, meg a nö kert bocsanatot, aztan en is mondtam hogy bocsanat. Meg aztan meg megkertem öket hogy mutassak meg a buszallomas hol van. Kijött a nö a posta ele, onnan latni lehetett, megmutatta. Megköszöntem hogy ilyen kedves, mondtam is neki hogy Köszönöm, maga nagyon kedves! :)
Odamentem a buszhoz, egy megallo az egesz nemcsoda hogy nem vettem eszre. Ott ult egy csaj töle meg megkerdeztem hogy innen megy-e a busz, az is arra vart ugyhogy sinen voltam. Nagyon szep busz volt es nö volt a soför. Az is kedvesen mosolygott, kedves volt mindenkivel. Olyan muris volt, olyan egyenruhaban vannak mint nalunk a BkV-nal!
35perc volt az ut, 40 helyett ugyhogy meg nem volt ott az Edit (akit a neten ismertem meg), de nemsoka befutott. Rögtön kiszurtuk egymast mert leirtuk miben leszunk, meg kuldött is magarol kepet, meg en is. A finn baratjaval jött. Mar egyutt vannak 2 eve, fel eve költözött ki hozza. Mar az allampolgarsagot is megkapta, pedig nem tud finnul. Itt az szamit, ha tud rokonnal, baratnal lakni, akkor arra a cimre bejelentik. Munkanelkulinek szamit, es most ingyen nyelviskolaba kell jarnia, ez a követelmeny. Nem nagy követelmeny, nem? :)
Veluk voltam masfel orat, setaltunk, megneztuk a nyelviskolat, meg vettem finn szamot, ugyhogy ma mar azt fogom hasznalni. Aztan ötkor talalkoztunk Martival, egy uzlet elött, amit mar regota meg akartak nezni. Utana beultunk egy kellemes kavezoba, a Fortuna-ba. :) Nagyon guszta sutik voltak, ott csorgott a nyalam. Ott sokat beszelgettunk, a Martival rögtön jol kijöttunk, nagyon kedves. Nagyon hasonlit ram termeszetre. Mondta hogy ugyanezt csinalta a gyerekekkel, mint en, es hogy fel ev utan milyenek voltak vele. Hogy en ne kövessem el a hibat. De mondtam neki hogy mar ugy viselkedtem, mar nem csinalhatom vissza, az meg furi lenne ha hirtelen megvaltoznek! Nem tudom mi lesz, majd lesz valahogy. Szoval nagyon szuperul ereztem magam veluk. Az Edittel is, de ö valahogy az a tavolsagtarto, meg mintha kicsit bekepzelt is lenne, vagy en nem tudom. Olyan furi. De rendes volt, meg kedves, de nem ereztem azt az igazi erdeklödest, meg kedvesseget mint Martinal. Martival meg is beszeltuk hogy ma atjön ö is Päiviekkel (tudod most naluk van), es tanit vezetni a varosba, meg este diszkoba megyunk, meg itt alszik.
Ma egyre jönnek at, mar nagyon varom! Biztos jo lesz! Elöször elmegyunk egy harmadik csajhoz, aki egy hajon dolgozik, mint szakacs vagy mi, aztan utana megyunk minden fele. Ugy megyunk, ahogy tegnap voltunk: Edit, a pasija:Martin, Marti, meg en.
Tegnap vettem napszemuveget, meg fuzetet, meg egy 500Ft-os orat a szobamba.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat