Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
A Holtváros labirintusai

Megölésükben nem tudott részt venni, mert a Gludioi Artisan Szövetséggel tárgyalt; új fegyvereket, és páncélokat rendelt. Az Új Adeni Harcosok néven újra alakult hadsereg levadászta a szörnyeket, és elhozta Gotfriednak a gömb darabjait. Egy helyi mágus segítségével összeillesztették a Qaesitum Globust, az azonban a súlyos repedések miatt pontatlanul mûködött. Gotfried a gömbbe tekintve egy démon szolgát látott, láncokra verve egy sötét, õsi teremben.
Mikor serege készen állt, az õ vezényletével indultak útnak. A kis szolgaleányt, Slavegirl-t egy Nekropoliszban börtönözték be. A kicsi, démoni bábu nem szolgált túl sok információval, és csak hogy békén hagyják, elküldte õket egy másik holt városba. Arconnessushoz bejutni jóval nehezebbnek bizonyult, de Gotfried elemében érezte magát, végre azt tette, amihez értett. A Nekropoliszok labirintus szerû folyosóin sokszor kerültek halál közelbe, de az Új Adeni hadsereg megállíthatatlannak bizonyult. Arconnessus az Elhagyatott rébuszokban beszélt, és nem volt sokkal segítõkészebb, mint Slavegirl. Végül még beljebb küldte Gotfriedot a sötétségbe, egy újabb holt városba, ahol Crudelis tanyázott. A kis csapat itt mutathatta meg igazán, hogy mennyit is fejlõdött. Crudelis irtózatos kegyetlenséggel öldöste õket, nem hatott rá se könyörgés, se fenyegetés. De Gotfried nem az a fajta volt, aki feladja a cél elõtt, így addig mentek, míg meg nem találták a démont. Crudelis az Érzéketlen amikor meglátta Gotfriedot, azonnal felismerte, és megváltozott a hozzáállása. Sötét szívének még sötétebb vágya volt, hogy kínozhassa a lovagot. Flegma volt, és tiszteletlen, mint afféle démon, de az információt kiadta Gotfriednak, csakhogy lássa, hogy szenved. De a lovag testvérbátyját illetõ homályos utalásai annál nem értek célt...
Egy varázslóról beszélt neki, aki a Játékok Szigetén él, mióta visszavonult. A neve Walterut, és utoljára õ került kapcsolatba Andrejjel, amikor is a Démon Úrhoz vezette az Ezüstmágust. Gotfried elengedte a füle mellett Crudelis szavait. Sosem bízott a démonokban.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat