Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2011-07-08

AZ ITT LEÍRTAK KITALÁCIÓK! SENKI NE VEGYE KOMOLYAN!

Hogy kik is a szellemek? A szellemről valami ijesztő dolog jut az emberek eszébe. Általában halottak, akik a túlvilágról járnak vissza kísérteni. Nos, ez nem igaz. A világ körforgása abból áll, hogy az ember megszületik, majd vélhetőleg idős korában meghal. Ekkor vagy azonnal, vagy egy kis idő elteltével, de új testbe költöznek. Ez a reinkarnáció. Lehet pár perc, de lehet több év is, míg egy lélek új testre talál. Addig is a két világ között tengődnek, de soha nem érintkeznek az emberekkel.
A szellemek, akik mi vagyunk, az indián mitológiába vezetnek vissza. Ott istenek helyett a szellemekkel éltek kapcsolatban, akik jelenlétét az állatok megjelenésével párosították. Vagyis, minden állat egy szellem. Ez félig igaz. Tényleg állatszellemek jelentek meg az indián népek elött. De nem istenek, inkább őrök voltunk, akik megőrizték a harmóniát.
Nem vagyunk emberek, nem e világ szülöttei vagyunk. A világ alatt azt is értem, hogy nem csak ez a világ létezik. Több dimenzióban ezer és ezer világ fejlődik, csodásabbnál csodásabb növényekkel, állatokkal.
Akit a keresztények ma Isten-nek neveznek, igazából nem is kozmikus hatalmú teremtő, akinek a világ a kezében van. Mi Kam-nak nevezzük őket. Nagy hatalmú lények igaz, de nem istenek.
Minden világot egy, vagy több Kam irányít. Teremtenek, pusztítanak, de sosem robbantanak ki háborút. Ha mégis háború törne ki a népek között, az annak a hibája, hogy a Kam túl sok hatalmat adott a teremtményei kezébe. Így azok leszorítják őt, és hódítani akarnak. Végül saját magukat ölik meg. Ekkor a Kam tovább áll, és egy új világon újrakezdi.
Ezen a világon az a csata látszik kibontakozni, amit fent említettem. Az emberek által Istennek nevezett egyén kezéből kicsúszott az irányítás.
Ha egy teremtménynek sikerül megtudnia, hogyan utazhat a világok között, az katasztrofális következményekkel járhat. A gonosz erők így meg akarnák hódítani a békés, harmóniában gazdag világokat. Ekkor jövünk mi a képbe. Mint szellemek, korlátok nélkül utazhatunk a világok között. Ha valaki megnyit egy átjárót, mi lezárjuk. De ennek érdekében sosem folyamodunk harchoz.
Nem vagyunk istenek, bár az emberek néha annak hisznek minket. Nem élünk, így nem is halhatunk meg. Örök életűek vagyunk. Sosem kényszerítjük akaratunkat másra, nem bántunk másokat. Ha valamelyik szellem ezt megszegi, örök számüzetésben részesül. Eltörlik a képességét, és egyedül marad két világ között.
Bár nem halhatunk meg, sebet kaphatunk. Ha halálosnak tűnő sebet kapunk, több hétre van szükség, hogy meggyógyuljunk. Rendkívül fájdalmas folyamat, de lelket önt belénk, ha tudjuk, megvédtünk valakit.

Pár világ, amin már jártam:

Föld:
Felső világ: Angyalok
Középső réteg: Emberek
Alsó világ: Démonok
Kibontakozóban: Alsó és felső világ között háború.

Katarna:
Felső világ: Fehér sárkányok
Középvilág: Szárnyas emberek (Hasonlítanak az angyalokra, de a szárnyaik kisebbek és galambszerűek. Nagyon ritka a fekete, és barna haj, valamit a fekete, és barna szem. Szőkés hajszínek, fehér bőr, zöld illetve kék szemek.)
Alsó világ: Tündérek
Kibontakozóban: A teremtés óta harmónia. A sárkányok védik a középvilág lakóit, a tündérek gyümölcsökkel és terméssel áldják meg a földet. Sokszínű állatvilág, legelterjettebb állatok: Unikornis, pegazus, fehér galamb.

Kaptna /Kipusztult/
Felső világ: Etinek (Elfajzott, vámpír szerű lények. Nem isznak vért.)
Középvilág: Elfek
Alsó világ: Sasok (Emberek, de sasszerű szárnyuk van, szemük macskaszem, fogaik hegyesek. Bár rémisztően néznek ki, egyszerű népek.)
Kibontakozóban: A világ elpusztult. Az Etinek hatalomra vágytak és lerohanták a világot. A védekező népek meghaltak, ahogy az Etinek is kipusztultak. A világ ma kopár, és a Kam is elköltözött.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat