Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Irina Imileye naplója


Irina Imileye [137665 AL], gazdája Irina Imileye
ALAPVETŐ ADATOK

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/137665
ALAPVETŐ ADATOK

Dióhéjban, rizsa nélkül, ahogy egyesek mondanák.

¤Név: Ikta Lou
¤Becenév: Ikta
¤Kor: 760 év (Fajtársaihoz viszonyítva, kinézete ellenére tinédzsernek mondható.)
¤Faj: Szellem (Nem kísértet, Átjárók Őrzője.)
¤Jellem: Megértő, barátságos, érdeklődő és kíváncsi. Szeret nevetni. Komoly és megfontolt tud lenni, harcban kegyelmes és pontos.
¤Történet: Már gyerekként is kalandvágyó természetű volt. Átlagosan egy Szellem 25 évesen teszi le a vizsgát és kezd el átjárókat őrizni. Ő 18 évesen tette le ezeket a vizsgákat, ezáltal fiatalabb a teste, mint a legtöbb szellemnek. 300 évesen találkozott egy másik Szellemmel, Zatha Mae-val, akivel később szoros barátságot alakított ki. Ő vele maradt egészen 500 éves koráig, megtanította dolgokra, habár találkozásukkor már remek harcos volt a lány. Később egy betegség megfosztotta a 3000 éves nőt az életétől, kardját rá hagyta, így a lány kissé öregebbnek néz ki, ezáltal a tapasztalata is nagyobb lett.
¤Képességek: Alakváltás (Bagoly, farkas), Víz és Föld mágia, beszéd az állatokkal, természet energiáihoz csatlakozás, gyógyfüvek ismerete, éles látás, hallás, jó reflexek, gyógyító képesség, különböző lefegyverző technikák (csak önvédelemre), energiák manipulálása (élőlények esetében energia elszívása, aminek következménye az álmosság)
¤Felszerelés:
- A saját kardja, egy opálacél kard, melyet maga kovácsolt, a bagoly erejével ruházva fel magát (Opálacél: egy különlegesen kemény anyag, nagyon nehéz a megmunkálása, ezért régen egy világon csak ballasztanyagnak használták.)
- Zatha Mae ezüstacél kardja, a farkas erejével felruházva (Ezüstacél: könnyű, erős ötvözet, ritka anyag. A megmunkálása hosszú éveket vesz igénybe, hogy a penge erős, és kiegyensúlyozott legyen. Rétegesen kovácsolt, így ahogy kopik a kard, minden réteggel egyre élesebbé válik.)
- Napló
- Penna
- Kék gyémánttal díszített medál, amit mindig magánál hord.
¤Családja: Első világon, a szülőhelyén élnek.
¤Szerelmi/házastársi kapcsolat: Nincs
¤Gyermek: Nincs
¤Barát: Elzárkózottan él legutóbbi barátja halála óta.
¤Elem: Víz, ám az új kardja felruházta a föld elemmel is.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat