Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2024-06-15

Kedves Napló!
Ma szombat, 16 óra 21 perc, 29 fok.
Ma reggel keltem 6 óra körüli időben. Nagyon kedvetlen voltam a tegnapi nap miatt. Egy pici pizza szélet ettem, nem volt hangulatom máshoz és egy pohár kávét ittam. Feltettem a fél tyúkot levesnek főni és Barbbal elsétáltunk a zöldségesbe és az élelmiszerboltba. Rántott csirkemellet és újburgonyából sült krumplit, paradicsomos-paprikás-balzsamecete salátát készítettünk. 154 sárgabarackból lekvárt főztem ebéd után, a magjait kiforraltam, kiskefével megtakarítottam majd a hőlégben kiszárítottam, magpárnát kell még csinálnom, jó lenne felporszívózni is, de annyira fáradt vagyok, hogy csak a fürdőkádig fogom elvonszoni magam úgy érzem. Közben kimosott a mosógép, félig megszáradtak a ruhák, melyeket kivasaltam, de nem porszívóztam.
Még leiszom magam vízzel és fürdök és azt gondolom vége is a mai napomnak. Most összeszedem magam és elvonszolom magam a fürdőszobába, de még az ágyakat is át kell húzni (majd fürdés után és a porszívózás (?), nem, neem akarom, majd azt holnap.
Holnapra főzni kell és hétfőre is, hogy mit még nem tudom, talán lencsegulyás lenne a legjobb, de se lencse, se gulyáshús:)) Majd holnap, ej ráérünk arra még mondá Pató Pál úr! No hajrá mai nap!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat