Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2024-06-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2024-06-24

Kedves Napló!

Ma hétfő, 6 óra 28 perc, szalad az idő, mint ahogyan meg is szoktam, 19 fok van és a mára ígért legmagasabb hőmérséklet 29 fok, tehát hűl a levegő.
Egy ideje nem voltam itt, úgy tűnik egy hete. Mi minden történ, pénteken beíratkoztunk egy újabb tanfolyamra, az elméleti oktatás elearning-ben folyik. Szombaton fizettük ki átutalással az oktatást és egy szakasznál megakadtunk Barbusnál, remélem még csupán azért mert nem dolgozták fel a 'bevételt'. Izgulok, hogy ne a programmal legyen baj, vagy valami le lenne tiltva a gépen. Mindig van valami dolog, amit meg kell oldani.
Valami dolog, ismét el kell mennem szemészetre, mert beutalóval fizetik csak a szemüvegem bizonyos százalékát a munkahelyemen, az nem számít, hogy a szemészet nálunk nem beutaló köteles. E-mailben megkaptam a kp-i helyről a beutalót, futárral küldik majd az eredetit, remélem a rendelőintézetben rugalmasak lesznek és elfogadják a kinyomtatottat és kapok a hétre időpontot (ez nagyon rizikós, előre két hónapra adnak időpontot, de remélem rugalmasak leszenek, holtig remélek én mindig, aztán lázsd mi lett a kontaklencsés dologgal is, de majd fél év múlva ismét megpróbálom másutt, hátha). Csak a szemészetet sikerüljön a héten megoldanom.
Nagyon meleg volt a múlt héten. A vezetőnk engedélyezte, hogy ha hőségriadó van, akkor azokon a muknkahelyeken, ahol ketten vagyunk (tehát nálam is), ott egyikünk reggel 6-ra jöhet be és 14,30-kor mehetünk haza, de csak ha előző napon be lehet írni az jelenlétibe, ami elektronikus, így csak 24 órával előtte lehet/enged rögzíteni. Remélem a héten is lesz hőségriadó. Mára csak 29 fokot ígértek, kicsi az esélye, hogy lesz. Jövő héten meg a kolléganőm két nap szabin lesz, vagy a héten nem is tudom, így azokon a napokon nem tudok elmenni korábban. Úgy beszéltük meg, hogy megosszuk azokat a hőségriadós napokat. Remélem lesz még idén hőségriadó. A cégnél szerencsére van légkondi, ez komfortot biztosít, ha nem is kaptunk fizetésemelést, de ez legalább kellemes valamelyest!
Tegnap mára zöldborsófőzeléket főztem (nem lett a legjobb, de nem gondolom, hogy rajtam múlott, próbáltam a legjobbat kihozni magamból és a borsóból is) és szombatról stefánia vagdalt (kissé sós lett, de kell a melegben a só is).
Tegnap Barbussal bodzabogyó lekvárt készítettünk 7 kisüveggel, nagyon ízletes lekvár, még soha nem készítettünk ilyet. Kicsit macerás leszedni a bogyókat, de ketten csináltuk és így gyorsabb volt és két üveg ónabóna-befőttet is készítettem. Meleg volt egész nap és én egész nap a konyhában voltam. Délután picit tanultam és este sikerélményem volt. Az új tanfolyam előtt Barbuskám vett egy programot 90 napig használható és ott vannak tesztek, este kétszer átmentem rajta, ami nagyon jólesett, eddig csak Barbussal közösen végzett teszten mentem át. Nagyon tanulnék, csak a munkahelyen nem tudok, mert ügye ott nem lehet netezni sem:(, pedig milyen jó lenne, mint múltkor is sokat tanultam ott.
Andriskám dolgozik egyfolytában, szegény nem is tudom hogyan bírja, iszonyú edzett szerintem, este még tud vidám is lenni olykor-olykor, máskor meg 'bunkócska', de a fiúk ilyenek tudom, minden tiszteletem előtte hogy bírja ezt.
Összeszedem magam is megyek dolgozni, hajrá mai nap!!




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat