Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2005. április 22.

Sziasztok!
Ma írok először a naplómba....szóval,még csak most kezdek belejönni...:)
Ma egész jó napom volt..nem kaptam meg a töridogát,nem írtam angolból,nem kaptam meg a német dogát....Habár sztem nem lettek olyan rosszak 4-5-ös remélem.
Jaj...Én olyan magányos vagyok!! Anyus szerint az én hibám,lehet.De komolyan ott van Gergő is:aranyos,kedves,meg minden,de vhogy nem tudnám elképzelni,hogy járunk,barátnak nagyon jó...aztán ott van a Gábor..őt is chatről ismerem...fura egy srác...néha tök szép sms-eket ír,de mikor visszaírok rájuk vmit,akkor már nem ír vissza. És ott van Ő...akivel egy suliba járok,11edikes (én 9edikes vagyok) Ő aranyos,meg kedvesnek tűnik.De még nem nagyon beszéltem Vele,csak chaten,ott jó fej volt.Az oszitársammal már járt..szerinte a srác nagyon romantikus és ez őt zavarta..Hát engem nem zavarna.Eddig mind 3 kapcsolatnak azért lett vége,mert hiányoltam 1részt a romantikát..nem érzékeltették,hogy szeretnek.Még szerelmes sem voltam! :( Szóval anyus szerint Nekem kéne változtatnom,szte nem jön egyszerre a herceg fehér lovon.De miért nem??? :( Magányos vagyok!! Elkértem a srác számát oszitársamtól (Ő számát)..ha még megvan neki,akkor írok Neki,habár nem szoktam,nem szeretek kezdeményezni srácoknál,de egy próbát megér.
Végezetül zárom soraimat egy idézettel:
1fiú és 1lánylehetnek barátok.Megtörténhet,hogy egymásba esnek.Lehet rossz időben,lehet túl későn,De ez is lehet,hogy örökre!
Mindenkien Puszika!
Ciao







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat