Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2004. november 28.

Na szia, mindenkiakiolvassa!

Csak azért írok a naplómba, hogy tudjam, mi történt ma. Mert lehet, hogyn nem fogok rá emlékezni... Történt ugynis, hogy jól berúgtam! Most is bevagyok, úgyhogy lehet, hogy erre se fogok emlékezni. De ez most kellett. Tudom, hogy nem fogom valami jól érezni magam, amikor elmúlik a hatása, tudom, hogy a lényeges dolgokra emlékezni fogok (úgymint gyerekekkel való történés!), de muszáj volt ma innom. Nem szoktam ilyet tenni. Már több, mint egy éve nem ittam semmit. Ez most nagyon megártott. Whisky éhgyomorra.... De nem érdekel. Így is ellátom a gyerekeimet. Nemúgy, mint az én drágaegyetlenem, aki tegnap tette uyganezt, és nem törődött a gyerekeivel!
Ő ugyanis elvált, a gyerekek közül az egyik nem itt van. Csak néha. Most itt van és tojott rá egész nap (tegnap), miközben részeg volt. Most én teszem ugyanezt, miközben ellátom a gyerekeimet. És képzeljétek, nem tetszik neki. Észre se vette, hogy berúgtam! Ésakkómost?!?! A baj csak az, hogy szeretem. Már több, mint 10 éve!!!!!! Két éve együtt vagyunk. Az utóbbi időben előszeretettel berúg amikor itt van a fia. Hát most én is. Tegnap ő volt be, ma én vagyok be! És nem érti, mi bajom van! Nem vette észre, hogy berúgtam! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááálat, nem?

Puszi mindenkinek!

Szeretettel: Wattacukor


UI: megértem, ha valaki elítél, de mentségemre szóljon, hogy amióta megszületett a babánk (aki 4 hónapos!), nem tettem ilyet!)







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat