Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
vkiírt nkm1novellátxD 1nonfaszxD

Szia .Noncs14 x) !
rohadt szánalmas picsa vagy tod?-.- megselehet beszélniveled semit!

jah és tudtad hogy nekem volt igazam de azértis belém kötöttél me tegnap letöröltelek msnről me meguntam a pofád meg a kétszinű kis gecci modorodat!
és levehetsz a aszaros alodrólmeg a haverjaid közül ekkorátmég barátban nem csalodtam mindt benned! azthittem tényleg szeretsz... és a hátam mögötmeg elhordaszmindenek!
annyi a külömbség köztünk hanekem valami bajom van a másikkal akkor a szemébe mondom nem a hátamögöt ugatok! ennyire szánalom népvagyotok ti!perszevan kivétel is! beátis ellenem forditotátok-.- pedigsemitse csináltamvele,
jah és a szobában történtek: me ugyanis olyan sötét vagy hogynem értedmeg... elkell magyarázni mégegyszer neked!:

Kinga belépett a szobába.
DJ Ventilátor: hello kinga =)
kinga: miértnem tudsz leakadni róllam? akadjmár lerolam baz+
DJ Ventilátor: most miértvagy ilyen?
kinga: hagymár békén baz+, ne szóljhozzám és énse hozzád!

nah innen indul az egész ! cintivel elkezdek beszélgetni a pspröl!
megkérdezem merre van! és monda 2dikkerkörül!
és elkezdi kinga megse érdemlem a pspét ha elöte nem ugat figyelembese veszem a pspés dolgot hanem egyjottmosolygokrajta és irok valami mást
pl hogy lehet :D, ezt denem ö leugatott és utána elkezdett ugatni és utána mondom mivan elkezd balhézni leugatom kilép!
demiért is neki állfeljebb? elérte a célját még tcénse beszéljünk amugyse beszéltünk volna demostmár alap nem beszélek veled! minden kapcsolatott megszüntetem már ami hozzád köt! ekkora gyülöletett talán még dévirántse érzek söt a leg geccibb osztársamat utálom ennyire azis tavalyi!

ésha elkezdi hogy neszoljak hozzá stb akkorö miért szól hozzám? ésha válaszolok okés kinga stb
elkezdi neszoljak hozzá nem értem ilyen hülyevok stbakkor miért szól hozzám csak azért hogy idegeljen és utána letudjon ugatni ennyiért-.-
és csak azért utál me lekislányoztam me össze téveztettem a másik kingával és amugyis akkis hülyültünk egy szobában és önem értete a humort.....és akkis köcsögvolt...demindegy énsem vltam rendes!
és csak azért szoltál bele és kezdtél el kötöszködni megneki igazságott adni me a tegnapiután fel lettél háborodva ésmár tényleg minden amiveled kapcsolatos idegesít ahogy irsz ahogy nevetsz amitcsinálsz minden idegesít:D szal gyülölek mindt a szart! ésezmár igyis marad! nah csokolom! köszönjük hogy minkettválasztottak!

kbb ennyit akkartam és kiderül hogy nem neked meg kingának volt igaza!!!! szánalmasak vagytok! remélem ugyanilyen gecci pasitoklesz és szaráfognak titeket szivatni! ez utoiratvolt havis picsa mielött elkezdenél kötöszködni és azon felvirúlsz! csak azé köcsögösködnime letöröltelek okkal! szánalmasvagy!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat