Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2008-04-11

szia
hát még a tegnapi napom kimaradt szo most irok. Tegnap olyan jo kedvam volt már nem is érdekelt h Kriszti mit csinál ugy vagyok vele h azt csinál amit akar ha öneki más barát kell akkor ez van. Lauval megint tök jol elpörögtünk. Este 7 kor elmentünk futni hát sikerült 9 kor hazaérni anyámék meg lebasztak, mert nem tudták h hol vagyok és nem gépezhettem még a laptopot is elvitték ithonról. Öszevesztem velük. Este nem tudtam aludni csak sirtam és sirtam.
Reggel beszéltem anyummal és nem harizik:D és mondta h végülis beszélt lacival és akkor lehet piercingm de csak az 1-ig a másik meg majd késöbb mondtam neki h jo. Erre mikor kivitettem Lacival magam a buszhoz és rákérdeztem h akkor lehet. És azt mondta h minek az nem kell neked k****kodni mondo neki h ez nem tom miért az és rávágtam az autoajtot... irtam anyunak SMS-t h nem is engedi meg ö meg felhivott és mondta h ezt meg fogja vele beszélni és akkor is lehet ha fene fenét eszik! suliba töri TZ Xd akkorát puskáztam szo sztem simán megvan a 4-es. angol doga :S hát az nem tom hanyas lesz. De lényegtelen. lauval taltam sulim elött mert eljött elém aztán elkisértük orsit piercingeshez. Tök jo lett neki:) Utána elmentünk fagyizni és beszélgettünk nem tom mehetek e hétvégén bulizni a tegnapi miatt de sztem nem de minegy majd akk jövöhéten ma meg csak bicikliztem jo lett volna futni is egy kicsit de mindegy.
Wá tök jo Dávid nem haragszik ugy örülök és már teljesen meg voltam ilyedve h harizik de nem :D(L) imádom(L) Na és most itt vok most is beszélek vele és tök jo fej most is mint mindig:D na pusz







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat