Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
.....

Sokszor hibázik az ember, ezért ember. Néha olyanokat bánt meg, akiket a legjobban szeret.
És egy két szóval, elveszt egy jó pár olyan embert akik a legtöbbet jelentenek neki.

......

Hiába szeretsz valakit, ha megbántottad, nem akartad de sikerült. Hiába szeretsz valakit, ha már minden neki futásnak vége. Hiába szeretsz valakit, ha van más a láthatáron. Hiába szeretsz valakit, aki más sosem lehet a tiéd! Tévedtél,csak egy mellé olvasás, egy rossz szó megvan a hiba, már nem tudod mondani hogy ne haragudj, én ideges voltam, félre olvastam, én nem láttam. Már nem tudod mondani hogy sajnálom ne haragudj, magyarázkodni értelmetlen... de az alagút végén meggyulladt a fény! Még utolérheted! De siess, nehogy késő legyen!

......


Egy szép virágos mezőn megy, néhol pillangók repdesnek, madarak csivitelnek és a virágok illata. Egyedül megy egy szép keskeny úton. Gyönyörködik mindenben. Hirtelen feketébe borul az ég, a madarak, pillangók eltünnek, a virágok illatát elcsapja az eső. Még mindig egyedül megy, sietősre veszi útját a szakadó esőben. Egyre sötétebb lesz, már lassan nem is lát, csak megy a sötét úton, egyre beljebb, a még sötétebbe. Érzi lassan elernyed, a gondok felül kerekednek és nemtud mit tenni. Inkább nem magyarázkodik, megsem mukkan, hiszen mit mondana? Amit egyszer már elmondott, azt elmondta. Hiába vélekedik máshogy, és gondolkozott utánna, már késő.


"De tudd, ha azt választod hogy banán leszel, csak köszépszerű banán leszel"-> az al-om-nál találod a folytatást.

Szerintem értitek ezt a kisebb idézet kivételét. Majd meglátjuk mi lesz... de most már elegem volt magamból... teljes mértékig megváltozok, nemtom meddig fog tartani, de megváltozok, biztosra tudom!

Szerintem ha elolvasod az egész kis bejegyzést rájössz miért akarok megváltozni! Ja amugy köszi hogy elolvastad! Még lehet ma írok még bele valamit... nemtudom... talán
.....

Érezted már úgy hogy minden ellened játszik? Egyszer tisztára boldog vagy, majd ki csattansz az örömtől. Aztán hirtelen szomorú hírek tömkelege. Minden rossz után jön valami jó, és minden jó után jön valami rossz!
.........

Bár igaz lenne minden szó, mit mondtál,
Bár igaz lenne minden érintés , mit tettél,
Bár igaz lenne minden amit te tettél.
Könnyes szemmel nézel vissza, még egyszer utoljára,
Elolvasol minden mondtatot még egyszer utoljára,
Felidézel minden érintést még egyszer utoljára,
Örök homályba lépsz,
Ahonnan többé senki meg nem véd,
Meg nem óv,
Nem oltalmaz.
Magad ura leszel és vagy.
Nem kell félned, amit teszel,
Hogy másnak fájdalmat okozol.
Azt teszel amit akarsz.
................

Északa van, lehumom szemem. Gondolkodok mi a következő lépés, nézem a jövőmet, nem törődök a jelennel, csak a jövővel és a multal. A jelen elmulik egy ajtó csapódás és már azis a mult. Oly gyorsan történik minden. Álmomban tornádó közeleg, sietek hogy kikerüljem, rohanok előle. De utolér felkap, magával pörget. Álmomban halál ért. Felkelek szememet szürke homály fedi, van egyáltalán valami jó is az életben? Azonkívül hogy felnövünk, esetleg megházasodunk, gyerekeink lesznek, ha lesznek, megöregszünk, egyedül maradunk meghalunk.

...........

Későre jár az idő, kutya csaholás minden felől, forog velem minden. Én a földre rogyok. Onnan nézem a csillagokat, ahogy körbe körbe forognak, majd lehunyom a szemem. Én mindent megtettem, már csak rajta múlik mit tesz.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat