Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2008-12-18

Ma ismertem meg egy ISZONYATOSAN DURVA és morbid játékot, ami az Alice Csodaországbanra épül. "American McGee's Alice" a címe.
A történet:
Alice miután kijött az odúból, egy ideig boldogan elvan a szüleivel, ám egy este tűz üt ki. Ő kimenekül,de a szülei bentragadnak, és meghalnak. Alice majdnem beleőrül és egy árvaházba kerül. De valahogyan újra eljut Csodaországba. Itt sincs rend, mert ezt mind ő képzeli, és mivel a lány lelkiállapota felborult, így ez a világ is totálisan morbid és kegyetlen lett.
A szívkirálynő mindenkit rettegésben tart, Alicenak kell megölnie. Egyetlen segítője Vigyor Kandúr (fent), aki megtanítja, hogyan használja ki a haragját, és ő maga is belesegít a mészárlásba. A Bolond Kalapos, A Kerge Nyúl, mindenki meg akarja ölni a lányt, de ő végül eljut a királynőhöz, ahol Kandúr elmond valami jóslatot vagy mit, aminek "Nem élhet az egyik, míg él a másik" lényege van (Harry Potteres beütés). De nem fejezheti be, mert berobban a királynő, és egy határozott mozdulattal kicsinálja szegény macskát.
Mikor Alice legyőzi a szívkirálynőt, minden(ki) visszaáll normálisba. Csodaroszág újra tündérmese-szerű hely lesz, minden szereplő (beleélrtve Vigyort is) visszatér. Alice lelke is rendbejön, és a végén kiköltözik az árvaházból, mert tudomisén, mondjuk örökbefogadták.
Nem játszottam vele, de láttam belőle részleteket! A játékból film is készült, amit elméletileg 2009-ben adnak le.
A játék trailere:
http://www.youtube.com/watch?v=lG_-3T1Tljw







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat