Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2010-04-28

Chibi Mia..
Miara amióta az eszét tudja neko.Apja Ephraim [311476 AL] anyja.Köhöm mindig más.Igazából senkit se fogadott úgy el mint anyja.Ő legidősebb az összes testvére közül.. ő a legesélyesebb a trónra.
Kawaii Mia..
Mia az egyelten akit le lehet kenyerezni látszatra.Olyan gonosz hogy az elhinni is nehéz.Egyetlen célja van.Megszabadulni az összes testvérétől.Semmi másra nem vágyik csak a hatalomra.De neked nem fogja beismerni.A legőrültebbek közé sorolják.És egyben a legveszélyesebbek közé.Hogy miért? Még tulajdon apja sem látta harcolni.Neked nagyon fel kell k.*d az agyát de akkor is csak maximum megtép.Nem fogja ellened fordítani az erejét mert ő nem látja az értelmetlen pusztításnak az értelmét.Számító q.rva.Mindig mindenhol ott van és mindig mindenről tud...meglepő mi?Ő az akit szinte mindenki ismer.Hosszú se.gget verő hófehér haja van.Ciklámen szeme ami a sötétben lilára vált. 2 tincs be van fonva hogy miért azt nem köti az orrodra.Macska füleit eltakarja hajával cicafarkát nem fogja neked megmutatni.Ő egyedi szeret maradni.
Ne feledd olyan mint a Maffia.Mindent behálóz.Nem fog lefeküdni veled információkért. Undorodik a sz3.xtől és csak a csókig megy el veled...Jah és imádja a pofádat nyalni.

http://www.youtube.com/watch?v=fXqIocOf-Us&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=gJQlKeL-_n0
http://www.youtube.com/watch?v=gkHSeQW7pUk&feature=player_embedded







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat