Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
versek

1. Ma éjjel nehezen aludtam el és sajnos most sem álmodtam Veled, mert ilyen lányról álmodni sem lehet.
2. Te vagy a kezdet, te vagy a vég. Nélküled üres a felhős ég. Csak Veled látom szépnek a holnapot, csak Téged szeretlek, remélem, tudod!
3. Te vagy a tűz, Te vagy a kárhozat. Te vagy a szerelmem egyedül egymagad. Te vagy a boldogság, Te vagy a végzetem, Te vagy az álmom Te vagy az életem.
4. A Földön a legszebb virág a szerelem, csak kár hogy a szakadék szélén terem!
5. Gyűrött az ágy, s nem jön az álom, nem szól a zene, hiába várom. Üvölt a csend, és hallgat az élet, rám tör egy érzés: HIÁNYZOL ÉDES!
6. Kell a Föld, hogy legyen élet, kell a Nap, hogy legyenek fények, Kell a határ, hogy ne legyen végtelen, s kellesz te, hogy boldog legyen az életem!
7. Szeretlek, mert ilyen vagy, szeretlek, mert enyém vagy, szeretlek, mert társam vagy, szeretlek, mert szeretlek!
8. Szeress szívből, mint a patak, mely magas hegyek csillagaiból fakad. S ha szerelmed hű, igaz, s tiszta, cserébe mély szerelmet kapsz vissza!
9. Amikor boldog vagyok igazán, és ott mosolyogsz előttem, ne szólalj meg, ne sírj, csak borulj a vállamra és ölelj erősen!
10. Szemed csillogása, mosolyod ragyogása, szívemben az örök boldogság forrása. Forró szellő suhan keresztül testemen, s suttogja, hogy te vagy az egyetlen.
11. Szeretném, ha szeretnél, ha néha megölelnél, s ha fognád a két kezem, boldog lenne életem.
12. Mit ér ezer szó, mely nem tőled hallható. Mit ér a sok csillag, ha nem veled látható. Mit érnek az órák, mit érnek a percek, ha mindezek nélküled telnek.
13. Minden éjjel azt álmodom, hogy mellettem állsz, s szerelmes szavakra, forró csókra vársz. Simogató pillantásod érzem arcomon, olyan ez, mint a valóság. Kár, hogy álmodom.
14. Csak nézlek téged, de szólni nem merek, úgysem érted szerelmes szívemet. Komédiázol, játszol csak velem, az élet mégis te vagy csak nekem!
15. Ha szeretsz, add a kezed, és ne kérdezd, hogy ki vezet. Ne kérdezd, hogy hová megyünk, csak azt akard, hogy örökké együtt legyünk.
16. Nem tudok aludni, remeg a szívem, hiányzik, hogy kezed kezemhez érjen. Riadtan ébredek, merre vagy, hol lehetsz. Megnyugszom, csak mondd, hogy szeretsz.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat