Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje http://teveclub.hu/naplo/
|
2013-01-23
Cordon bleu parasztosan
Hozzávalók:
4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
4 szelet bacon
4 szelet füstölt sajt
1 fej lilahagyma
só
A panírozáshoz:
finomliszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
ét olaj
Elkészítés:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A lilahagymát megtisztítjuk, karikákra vágjuk.
A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk 1-1 szelet bacont, füstölt sajtot, lilahagyma karikát, és betakarjuk a hús másik felével. A betöltött karajszeleteket a szokásos módon bepanírozzuk.
Bő olajban, közepes lángon kisütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá! -mindmegette.hu
|