Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2011-02-02

Szijjasztok
Hmm napló. AKkor itt én vagyok a téma, csak is én. Hahaa..
És miről is beszélhet egy 18 éves lány aki középsuliban tengeti a mindennapjait, küzd azzal az átkozott német nyelvel. Így most szépen első körből elmesélem a teljesen átlagos napomat.
Hatkor keltem, illetve akartam sikeresen eltolódott 6:15-re. Persze mint jó láncdohányos azonnal egy szál nikotinrúd volt a számban, és elfeküdve félkómásan gyújtottam rá a hosszú mentolos eve-re.
Miután sikeresen összekapartam magam, és adtam a macskámnak enni sikeresen elindultam. Persze megint nem azzal a HÉV-vel mentem amivel akartam. Sikeresen késtem is, ráadásul nem találtam az osztályom. Keringtem a suliba, mint egy barom, minden terembe benyitottam, persze mindenki nézett rám, mint egy eltévedt csövesre, de sehol nem voltak. Végül osztálytársam adta meg a választ a tanár telefonján, hogy a termünkben vagyunk. Így csak bő 15 percet késtem, de a tanár nem írt be, illetve kihúzott. Hülye präteritumos igéket vettünk, amiket kilencedikbe kellett volna. Hát elunatkoztam az órát, ahogy a többit is. A földrajz volt még érdekes. Hiányzik a tanárunk, így a mi informatika tanárunk jött be "helyettesíteni". Az órát, az egyébként nyugodt tanár ordibálással kezdte. Ránézett az osztársamra
- Te felelsz
- De hát mért?
- Mert azt mondtam
- De hát mért
- Mert azt mondtam - és még ez jó párszor. Végül a fiú kikecmergett, persze nem tudott semmit.
- Amúgy ön tanít földrajzot?
- Hogyne már második órája veletek vagyok - nevette el magát G. Mi meg néztünk mint rozi a moziban, hogy lehetséges-e ez.
Ezután következett egy másik áldozat, aki épp evett az órán. Azt látni kellett volna! Fölé hajolt.
- Kész vagy?
- Igen
- De az miért nincs beírva? - kukacoskodott G. bá. Mert hogy a munkafüzetet kellett kitölteni. Több szó mint száz, neki is bevágott egy egyest. Erre a gyerek hangosan megszólalt.
- De egy gyökér ez a tanár - majd mefogta a cuccát és lelépett. Bár megtehette mert magántanuló. Szal egy picit durva volt... ^^; Ennyi a napi fail mára bezárt Viki mókatára^^







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat