Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
nyílt hétvége a TTK-ban

Sziasztok, Tevék!

Vége a nyárnak, tehát rendezünk egy jó kis nyár-záró hétvégét! MA NYÍLT NAPOT TARTUNK A KARAVÁNBAN, vagyis játékainkon nem csak Tevékeny Tevék vehetnek részt, hanem bárki, más karavánok tagjai is! Játszatok és nyerjetek velünk minél többen!

Játékainkra a karihonlapon (www.ttkari.gportal.hu) lehet. A karihonlapra nem kell regisztrálni!!! Ha nevezel egy játékra, neved mellé írd oda, melyik karavánból jöttél - köszönöm!
Ha valamelyik játékon te nyersz, 20:00-kor tudod meg - akkor küldjük esetleges nyereményedet is!

1. VICCVERSENY:
Nevezz egy viccel a honlapon - vigyázz, hogy senki jóérzését ne sértsd vele és témája se legyen "18 éven felüli"! A fődíj datolya, a további helyezettek eurot kapnak!

2. EGYSZÁMJÁTÉK:
Tippelj a honlapon egy számra 1 és 999 között! Aki PONTOSAN eltalálja, datolyát nyer!

3. TRÜKKVERSENY:
Ebben a játékban ma csak azok tudnak részt venni, akik PAPÍRREPÜLŐT RÖPTETNEK! Ha tevéd ezt tudja, állítsd be és nevezz vele a honlapon! A nevezők közül egy valaki datolyát nyer!

4. TÖRTÉNETÍRÓ:
Legszebb nyári élményem címmel írjatok egy történetet, kb. 25 sor hosszúságút - a valódi élményeiteket írjátok meg, ne kitalált történetet, de mindenképp szerepeljenek benne ezek a szavak: vakáció, napsütés, utazás, vízpart, nagymama! Nevezni a honlapon tudtok a történetírónál, ma 19:00-ig! A legjobban sikerült történet jutalma datolya!

MA ISMÉT RENDEL A SZÍVDOKI!
Rendelésének ideje: 14:30-15:30, helye: karaván fórum
Mai témánk:
Tegnap 4 tevétől is kaptam levelet egy bizonyos dologban: holnap új iskolába mennek, félnek, hogy nehéz lesz majd beilleszkedni. Tehát ma nekik próbálunk meg segíteni.
A RENDELÉSEN SAJNOS CSAK TEVÉKENY TEVÉK TUDNAK RÉSZT VENNI!

MAI BULI:
13:00, atom chat: Miss Pillangó nyárzáró bulit rendez, játékokkal - minden vendéget szeretettel vár! (Levélben pedig várja játék-ötleteiteket a buli kezdetéig.)

18:00, Atom chat: a TTK nyárbúcsúztató bulija, melyre minden vendéget szeretettel várunk!!!

Olvasd el karavánunk Magazinjának tegnap megjelent szeptemberi számát! (www.ttkmagazin.mlap.hu), valamint karavánunk leírását, ahol sokkal többet tudhatsz meg rólunk!

Jó szórakozást kívánunk!

tapicska








© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat