Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2005. október 15.

Játszhatunk ilyen üzengetőset. Kicsit mert igaziból baromira van jobb dolgom is.
Szal nem azért de szánalmas. Én sajnálom hogy ide fajulnak a dolgok de ami szánalmas az szánalmas."Jajj Zs gyere izé, segíts" utána "igazából egy szar vagy", "kit érdekel a nagyok bandája". Arra dőlsz amerre a szél fúj? Vagy hogy van ez?
Egyébként én vagyok a hülye hogy leállok egy 15 éves gyerekkel.vitázni... ehhh igen ebben meg én vagyok lol. Majd add kölcsön a dokid számát ha végeztél!


Most olvastam a csukás fórumot.
Értem én hogy jó móka engem szídni. Végülis mindegy is.
Azért reagálnék egyszer és utoljára témában.:

"Hátőőő őő...igen szerencsétlen pár vagyok.Zsoltt rwemélem ezt olvasod és üzenem h remélem 10év mulva sirsz majd ha visszaolvasod h iylenen paráztál.Mert én már most sirok..a nevetéstöl LOL ennyi so I'm Very Important Person:DDDD"

Én parázom? Én csináltam külön fórum topikot a témának? muhahaha
Tipikus durcás kiskölök beszólása vagyok.

"meg miért kell az agyat játszani, h én vagyok a cset főnöke, miért kell baszogatni valakit azért amilyen, miért nem lehet elfogadni, meg a hatalommal gizdáskodni,"

Ez nem agyjátszás. Én vagyok a cset főnöke ha tetszik ha nem. Sajnálom ha ez nem fér bele a kicsi világképetekbe, de mindennek van felelőse/vezetője. Jelen esetben ez én vagyok. Ezzel felvállaltam azt is hogy az asszimilálódni képtelen emberkék utálatát alapból megkapom. És?
Én szerintem senkit nem bántottam.
Olyan helyzetek elé állítotok amikhez sok közöm nincs, mégis nekem kell meghoznom a döntést. Persze hogy az egyik oldal kikiállt a végén népművészeti agyagedénynek. Ellentétben veletek én képes vagyok ezt feldolgozni, és nem foglalkozni vele.
Én elfogadok mindenkit olyannak amilyen, de ne kelljen már szeretnem is.Pláne ne kelljen elnézést kérnem tőle mert nem kapott admin jogot. Hát gondolkodjunk már kicsit kérem.
Hozzátenném hogy bármilyen meglepő de a legfontosabb hogy egység legyen a "nagyok csapata"-ban. Ezt is elmondtam párszor hogy nem áldoznék be kb 20 embert azért mert egy valakivel baj van. Legyen a probléma bármilyen, nem ér annyit hogy egymást utálják a "nagyok".
Na szerintem így is többet foglalkoztunk a jelenséggel mint amit érdemel.

Mondjátok el nyugodtan a véleményeteket, kíváncsi vagyok hogy hogyan lehetnék még ettől is toleránsabb, esetleg más irányú elkorcsosulásomon is lehetne segíteni. Várom a javaslatokat.Építő jelleggel.
písz
egy veri important teve







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat