Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2007.07.21

Észrevettem, hogy van naplóm. Úgyhogy írok is bele. Szia Napló, Párdunc vagyok. Vagy ezt tudod? Na mindegy. Ma meleg van. Meg tegnap, meg holnap. Úgyhogy elkezdtem hegeszteni tanítani Zsebibabot (ő a tevém - vagy ezt is tudod?), praktikus okokból, mert ha abbahagyja a hegesztést, akkor még ezt a rém meleget is hűvösebbnek fogja érezni. Szóval azért jó, ha ilyen melegben hegeszt. De most még csak tanulja.
Aztán. Az Apu elment valahová. Valami kis somolyra. Mosolyra. Ott jól ellesz nélkülem. Meg az Anyu nélkül, mert nincs rá szüksége. Ránk. Az Anyu szerint a férfiaknak nincs szükségük gyerekekre, meg családra, csak a családnak meg a gyerekeknek férfiakra. Ez furi. Nekem is szükségem van az Apura szerintem. Úgyhogy ma kuksoltam, mert az Anyu meg elment légkondizni.

Szóval ami izgi kérdés, az az, hogy akkor miért vannak mégis gyerekek, meg családok. Vagy akkor mindenki boldogtalan? A gyerekek, a családok és a férfiak is, mert mindenki mást akar. Ez rossz. Az Apu aszonta az Anyunak, hogy ne várja el azt, hogy tudja, hogy mit beszél. Mármint valami ilyesmi. Hogy amit kijelent hétfőn az nem biztos hogy helyt áll kedden is. Így aztán semmi sem biztos. Az Anyu valami építkezést is emlegetett, hogy így nem lehet építeni életet, vagy valami ilyesmit. Hogy nem lehet építeni. Nem tudom. Biztos nem lehet. Mert ez olyan, hogy pl. az Apu azt mondja reggel, hogy elhozza a Párduncot (engem) az isiből, de aztán délután a Párdunc még mindig az isiben van a portásnénivel, mert az Apu szava már elavult. Valami ilyesmi lehet.

De én különben tökre nem értem a felnőtteket. Annyira problémásak.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat