Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2004. december 2.

Mi a faszért nyomorítsam még ezt a szép üres oldalt is kibaszott szócsépléssel?! De mostmár úgyis mindegy. Elrondítottam ezt a tökéletes harmóniát. Pedig talán ez volt az utolsó egyensúlyi állapot az életemben. De sebaj! Ha meghalok, úgyis visszaáll a tökéletesség. EMBER KÜZDJ ÉS BÍZVA BÍZZÁL, DE HA NEM MEGY, LEGALÁBB ENGEM HAGYJÁL!

De ha már úgyis elb***tam ezt az egészet, akkor rombolom egy kicsit Béla szemeit. Tudod Béla én nem tudom, hogy mennyi az az 5000 karakter, amennyit nem szabad túllépni, és amit TE, a te bizonyára zseniális képességeddel másfél óra alatt tudsz elolvasni, de Én azért azt nem hiszem el, hogy te minden naplóbejegyzést el szoktál olvasni. Ez azért mégiscsak elég abszurd. Tehát ha olvasod ezt a rövidke kis bejegyzést, akkor kérlek küldj már egy levelet, amiben jelzed, hogy csak szimplán Én vagyok a hibás, hogy neked Miattam kell a billenytyűket többet nyomogatni, bár szerintem megérdemled, hogyha már ilyen munkát vállaltál. De ha egy hónapon belül nem kapok levelet, akkor fejemre teszem a dicsőség koronályát és kiröhöglek. Ja, és akkor egyúttal meg is kérdőjelezném a szerepedet, jelentőségedet a tc-n. Remélem az egy hónap elegendő idő lesz arra, hogy végigolvasd ezt a röpke kis apróságot.

Nem igazán nyert meg a tc új stílusa. De végülis tök mindegy. Bár nem, de azért fogjuk rá. Nem tudom mért, de... Inkább mégsem írom le. Csak fölösleges szócséplés lenne. Bár az egész csak egy átkozott szócséplő életformát mutat.

Minden ember rózsaszín!
Ha kifordítják.

Cumi a szádba, irány az ágyba! :O : ¤
Jó döglődést mindenkinek ezen a szar helyen, ami végülis nem is olyan szar ha jobban belegondolok, hiszen most is milyen jól elvagyok ezzel a naplójegyzetelgetéssel, időhúzással, sortöltögetéssel. Tehát "élvezetes olvasást azoknak is, akiknek nincs idegzetük ilyen "mély lélegzetű művet" végigolvasni!!
-= PUNKS NOT DEAD =-


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat