Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2005. máj 23. éjdzspí margojara

na, hat harry potter ujdonsult szeretoje eleve nem volt szimpatikus nekem, eddig nem torodtem vele, es betudtam ilyen "utorengesnek", de tegnap amikor megint szemugyre vettem elfogott a gyanu, h bizony ez valami kisebbseghez kell h tartozzon. na mar csak le kene ellenorizni valahogy, majd megkerdem a tobbieket, akiknek jobb orruk van ehhez :)
ha beigazolodik a gyanum, hat, furi lesz. elegszer megalazott mar, de h az utodom egy ... hat izé. na ne menjunk messzire, mert lehet h hulyeseg az egesz.
tegnap nem sikerul befejeznem a fixme reszeket, na majd ma potolom:)

tegnap elmentunk a nagyvarosba, viszajott Endre, jot ittunk

nehany emberrel elbeszelgetve sajnos megint erosodott bennem az a multkori erzes, hogy csak a hideg racionalitas/szmitas vezeti a vilagot. ebben az eletben nincs helye erzelemnek. vagy leehte h ez a kuldetesunk Istentol? ebben a vilagban a szelell szemben megelni az erzelmeket? szep szep de ehhez iszonyatosan nagy ero kell, es nem is hálálja meg olyan konnyen a sors. szoval cel a vulkani mentalitas elerese (aki nem tudna milyen az, nezzen star treket).

na, nezzuk a tegnapi maradekot:
1, mostanaban eleg erdekes dolgok tortennek velem, kaptam olyat, amire nagyon reg fajt a fogam, aztan tova tunt. azon gyondolkozom, h ez mire jo? miert ad nekunk Isten valamit, amit aztan mar nem elvezhetunk tobbet? vagy legalabbis jo ideig nem. inspiralas kilove, mert anelkul is tudtam h jo, amig nem volt meg a lehetosegem. ugyhogy ez most foglalkoztat, hatha lelek ra valaszt.

2. na ide nem akarok sokat irni, csak erdekes ahogy az esemenyek csurik csavarjak egymast, korbe korbe, ugyanazok a problemak itt es ott is. es hogyan alakulnak olyan sorsok, amiket az ember mar elkonyvelt valamilyennek.

3. elgondolkoztam azon h vajon az emberek mit gondolnak rolam. ismernek-e engem? tudjak e milyen vagyok? hogy milyen nagylelku, segitokesz, becsuletes, megbocsato, (kicsit)turelmes vagyok.
jo persze, van mikor epp a hirtelen haragom bujik elo, de egy gyors higgadas utan szerintem mindig noramlis vagyok, nem?

es az is foglalkoztat, h, hum, ezt nem irom ide, bocs







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat