Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
2010-01-17

OROSZLÁN (07. 23-08. 23)
Jelleg: Tűz Harmonikus színe: napsárga és aranysárga Drágakő: Rubin, gyémánt, Uralkodó bolygó: Nap
Az Oroszlán őszinte, erős akaratú, nemes érzelmű, becsvágyó, kitartó, nagylelkű, igazságos, nyílt, elszánt, merész, uralomvágyó, előzékeny, bátor, vállalkozó szellemű, heves temperamentumú, befolyásolható, öntudatos, hiú, tiszteletreméltó, optimista, lojális, ambiciózus.
E jegy szülötte nagyon ösztönös, gyakran a Mindent vagy semmit! felkiáltás szerint cselekszik. Alaptermészete, hogy felülkerekedjen mindenen: problémákon, embereken, vagy saját magán. Ez előbb-utóbb sikerül is neki. Erős kisugárzása van, és bízik magában, de vágyik az elismerésre, arra, hogy a középpontban legyen. Keresi a sikert. Olyan, mint egy uralkodó, igazi akarnok, és jól tud irányítani. Néha azonban többnek hiszi önmagát, mint aminek teljesítménye alapján mások gondolják. Hajlamos a pazarló költekezésre. Néha improvizatív és kiszámíthatatlan. Igazi vállalkozó, a kínálkozó lehetőségek meglódítják képzeletét. Meggyőződése mellett szenvedélyesen kiáll, magabiztos, jól reprezentálja eredményeit. A jelenben él, mindig az a fontos számára, amit éppen csinál, ezért a múltról könnyen megfeledkezik. Ugyanakkor bizakodik, a jövőbe is sokszor elkalandozik, sőt, hajlamos azt megvalósultnak tekinteni. Nem kerüli el a nyílt összetűzéseket. Jelszava: aki mer, az nyer! De ha mindez kevés céljai eléréséhez, akkor képes úgy küzdeni, mint egy oroszlán. Szilárd jegy: ha megtalálja a maga útját, többé nem fog letérni róla.
Szinte bármilyen munkára alkalmas: lehet vállalkozó, jól szervez, ki tudja választani munkatársait. Van benne szépérzék, gyógyító és tanító hajlam is. A színház és a művészetek uralkodó jegye.
A szerelemben jól kijön a Tűz jegyűekkel, és az Ikrek, Mérleg és Vízöntő jegyekkel.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat