Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Trükktár



Ez a teve most éppen pingvint kalapál.

Pingvin kalapálás
(« 215.) 216 számú trükk (217. »)
SzuperTrükk , csak SzuperTevéknek!

Tevéd éppen aktuális hassüttetését élvezi kedvenc oázisában, mikor furcsa dolog veszi kezdetét. Percről percre hidegebb lesz.
- Biztos megártott a napozás, gondolta. A biztonság kedvéért elővette szuperpúpjából a szuperhőmérőt.
- Azta!
A higanyszál csak úgy zuhant lefelé, meg sem állt minusz 15 fokig. Ennek a fele sem tréfa, gondolta. A gyönyörű homokdűnéim mind kockára fagytak. A következő pillanatban megnyít az egyik, majd a másik, és a harmadik jégkocka teteje. Pingvinek másztak elő belőle, és fenyegetően néztek Tevédre.
- Áhááá! Már megint ezek a pingvinek! Örökké a sivatagot akarják megkaparintani. Nem értem miért nem elég nekik a sarkkör. Na majd adok én nektek elvenni a kedvenc oázisomat! Ezzel elővette a rettenetes hírű családi kalapácsot amit még dédapja örökölt az ő dédapjától, és ő a legendás tevevezértől: Pörölypatától.
Ezzel kezdetét is veszi az örök harc tevék és pingvinek között. Segíts neki hogy megvédje ami az övé, és visszaszorítsa a gonosz pingvineket a sarkkörre!

Ez a trükk 25 lecke megtanulásával szerezhető meg. Fantasztikus, 4530 teve meg is tanulta! Sőt - a ma éjjeli mérés szerint, hozzávetőleg 31 teve pingvint kalapál.

» ...abc-sorrendben
» ...trükk sorszáma szerint
» ..megtanulandó leckék száma szerint






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat