Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

TEVE CENTER

Itt azokat a dolgokat találod, amelyek egy tevéhez kapcsolódnak - ez a teve lehet akár a tied is, de lehet másé is.


Új teve igénylése

Nincs még tevéd a TeveFarmon? Vagy már van, de szeretnél egy másikat is? Akkor itt a helyed - csak két perc, és már készen is van a teve!

Leltár

Nagyon sok teve él a TeveFarmon és mindegyik külön egyéniség. Nézd meg őket a leltárban!

TP toplista

Minden tevének vannak pontjai - de nagyon nem mindegy, hogy mennyi! Nézd meg, hogy kik vannak a lista élén és hogy áll a te tevéd!

Tevekereső

Ha keresel egy tevét a farmon, akkor segít a tevekereső! Ha inkább egy embert keresel (mondjuk az egyik teve gazdáját), akkor inkább a társkeresőt használd!

Társkereső

Ha szeretnél új embereket megismerni, akiknek szintén van tevéjük a TeveFarmon, akkor próbáld ki a társkeresőt! Ha nem embert, hanem egy tevét keresel, akkor inkább a tevekeresőt használd!

Adatlapok

Meg akarod nézni, hogy kik tevéznek még rajtad kívül? Vesd bele magad a többiek adatlapjába! Tényleg, te már kitöltötted a sajátodat?

Naplók

Sokan vannak, akik naplót is vezetnek a TeveClub oldalain. Itt tudod elolvasni ezeket a naplókat.

Trükktár

Egy teve nagyon sokféle dolgot képes megtanulni - ha nem hiszed, nézd meg magad a trükktárban, hogy mi mindenre tudod megtanítani a tevédet!

Tevepiac

Ha már nem tudod tovább gondozni kedvenced, a Tevepiacon örökbeadhatod vagy eladhatod. Szeretnéd megmenteni a sorsukra hagyott tevéket? Nézz körül a Tevepiacon!


TeveClub a facebookon
© Napfolt Kft. - Médiaajánlat