Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:
  Következő adatlap »

Sakura adatlapja

Teve neve: Szépséges Vadalma / Sorszáma: [240351 AL]
A te tevéd még nem nagykorú (nem tette le a teveérettségit), úgyhogy még nem szavazhatsz mások adatlapjaira!
Státusz:

Művelet:
Legyél a haverom!
Tiltólistára!

Ő egy ,
magassága: 185 cm, súlya: 70 kg.

Születési idő: 1990-05-02 (33 éves)
Horoszkóp: bika
Távolság a lakhelyedtől: Ismeretlen! (lépj be a tevédhez!)
Szeme színe: kékeszöld
Haja színe: szőkésbarna
A haja...
Stílusa: egyedi

Az adatlap közvetlen linkje: http://teveclub.hu/users/240351
Ez Ő!

Nos nem is tudom hol kezdjem a leírást. Valahogy ezeknél a leírásoknál mindig gondban vagyok, hogy mit is írjak. Mire kíváncsi a nagyközönség? Hogy mit szeretek és mit nem? Hogy milyen vagyok? Hogy hol élek? Mit csinálok szabadidőmben?
Egy idő után ilyenkor elgondolkozom, hogy véletlen ne írjak egy teljes önéletrajzot? Abból nem maradna ki semmi, bár nem valószínű, hogy sokan végig olvasnák, főleg az én stílusomban írt önéletrajzot, mert abban lenne egy csomó felesleges dolog és majdnem 3000 oldalra rúgna.

Na akkor térjünk vissza a bemutatkozásra. Alapjában véve kicsit lökött leányzó volnék, legalábbis azt mondják. Mikor olyanom van annyi kreatív energia dúl bennem, hogy nem is tudom eldönteni hogyan vezessem le. Imádok szerepjátékozni és most is része vagyok jó pár közösségnek ahol tökéletesen ki tudom élni kreatív energia túltengésemet, plusz számítógépes játékokat nyüvök, hogy kiéljem gyűjtögetési hajlamom.

Mikor épp nem wowozok (world of warcraft) a barátaimmal csevegek, mert bizony igencsak barátfüggő vagyok. Ha egy hétnél tovább egyikkel sem beszélek a depresszió ledönt a lábamról. Szóval mondhatjuk, hogy igencsak szociális lény vagyok, persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy a nagyméretű társaságot imádom, hanem egészen egyszerűen szükségem van az emberi kapcsolatokra ahhoz, hogy élni tudjak, különben felkötném magam az első fára.

Gondolom senkinek nem kell elmondani vagyis leírni, hogyha egyszer rám jön a csivitelhetnék nem tudok korlátot szabni neki, mint most a bemutatkozás is mutatja.

Na és akkor a mindenkit érdekelhető kedvencek.

Könyv: Alapjában véve nagy kedvenc Emily Bronte Üvöltő szelek című műve illetőleg Jane Austen Büszkeség és balítélet című remekműve. Nem utolsó sorban rajongok a Harry Potter kötetekért, azokon nőttem fel, szószerint.

Étel, ital, mi szem szájnak ingere: Narancslé, olasz kaja és csoki imádó vagyok. Ez a három dolog elég ahhoz, hogy nagyszerűen érezzem magam bármilyen rossz kedvem van, persze utána a mérleg nem honorálja a bűnözést.

Film: Nagy kedvencek a sci-fi és fantasy filmek. Mint például Star Trek sorozat vagy Gyűrűk ura trilógia. A Karib-tenger kalózai című filmek is a kedvenc listán szerepelnek, bár igazából csak az első rész tetszett nagyon, a többit csak kamaszos rajongás miatt néztem meg. ( Ó, Johnny, ó Orlando...)

Zene: Na itt mindig bajban vagyok, mert elég sokáig tartana felsorolni a kedvenc együtteseket, stílust sorolva hamarabb végzek. Szóval lágyabb, hörgés mentes metált, keményebb és dallamosabb rockot és alternatív zenét vagy mit hallgatok. (HS7, Hiperkarma, stb.) De komoly zene és musical rajongó is vagyok. Furcsa egy ízlés meg kell hagyni... már említették... :)
Következő adatlap »© Napfolt Kft. - Médiaajánlat