Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kata naplója


moncsolala [66606 AL], gazdája Kata
2005. február 23.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/66606
2005. február 23.

MOZIIIII!

Van egy osztálytársam az a neve hogy Dia.Most lesz majd a szülinapja és azt találta ki hogy mennjünk el moziba.Az odáig nem is lenne baj de amit most leírok na abba bele lehet zavarodni!
*****Kedden kitalálta hogy nézzük meg az Aviátort.Oké.A MOM-ban nincs jegy,Campona messze van,Corvin sz*r.Ráadásul az Aviátor az feliratos mindenhol.Hmmm.....
Akkor nézzük meg a MOM-ban a Vejedre ütök c. filmet.Oké.Van még 2 osztálytársam akit ugy hívnak hogy Karina és Lexi.Ők viszont megnézték volna az Avátort felíratosan is.Hmmm....
Akkor megfüztük őket hogy nézzük meg a Vejedre ütököt.Oké.Így most úgy néz ki hogy rendben van de még csak most kezdődik! A Kara nem biztos hogy eljöhet mivel kapott egy rossz jegyet matekból.Így nekünk kell megfűzni az anyukáját??!! Oké.Amikor elrendeztünk mindent akkor jön a Dia nagy ötlete hogy mi lenne ha horror filmet néznénk meg.Na én azt nem akartam és nem azért mert félek csak nem szeretem.Akkor a Lexi megszólal hogy nem tudjuk megnézni mert őt nem engedik el horror filmre és minket sem engednek be.Oké.Akkor minden marad úgy mind idáig,MOM...Vejedre ütök.
De a Dia ma este mindenkit fel fog hívni hogy jöhet-e vagy sem az íllető vagyis mi 4-en.Én csak akkor ha minimum hárman megyünk.KÉRLEK CSAK A KARA JÖHESSEN!!!!!!!!!! Na mindegy már én sem tudok ezen kiigazodni.ha TE kitudsz ügyi vagy!

Ja ma megvette anyu az új OKÉ-t ami állítolag csak a suliban kaphato! HÁT NEM.... a Dia holnap vajon milyen hisztot fog lecsapni?????????? Már előre félek,mert Bűbájos örült és az OKÉ címlapján a CHARMED van.
Na mindegy.
Ennyi.

Szia!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat