Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Size naplója


eXceed24 [81692 AL], gazdája Size
2005. május 8.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/81692
2005. május 8.

Belga : Ovi

Egy két, egy két há' négy

Refr.: Akit az istenek szeretnek, örökre meghagyják gyereknek. x2

Reggel 7, ébredek, apukám keltet úgyhogy jobb ha máris kelek! Benyomok egy kiflit a számba, hugi neked nem adok kár a pofádba. Kaja után küldök egy bögre kakaót, anyu rám adja a jéger alsót, veszem a sapeszt és viszem a mackót. Apu áthívja a szomszéd Ildikót aki már vár a kapu előtt állva, fagyit nyalva, barbit fogva. Elveszi a matchboxom, ezért meghúzom a haját. Ez itt az egyetlen törvény. Kisgyerekek, ezt tartsátok be! Vagy mehettek az örök büntibe! 8-kor már az oviban vagyok, körül nézek hol vannak a haverok. A wc-ben éppen Julika punciját nézik. Pistike szól: Jönnek az ovónénik!!! Az udvarra szaladunk, ugyis már rég hintáztunk. Benézünk a homokozóba. Mivan ott? Jocó meg a haverok forgatják a lapátot. Hatalmas homokozás kezdődik. Van aki játszik, van aki nézi. Egy kiscsoportos teli vödörrel távozik. 'Hozd vissza rögtön, mert neki futásból rúglak tökön!' Ahogy anyu mondaná apunak otthon: hajcibálás és egy-két pofon. Apukám karatézik magas fokon.
Erzsi néni hangja mint a sziréna zaj, lendül felénk egy hatalmas kar. Megüt, leesik a fejünk mint egy kókusz, lesz min csemegézzen holnap a fókusz. Megusszuk egy sima büntivel, 2 hétig nem jáccunk a dörmivel. Az ovi olyan hely, hogy itt a dömper 120-szal tép el. Ne kérdezd mit szállít! És ne szólj be mer' még, leszakad a hinta alattad, hogy mást ne mondjak... Nem csak így hogy dzs... Hanem így, hogy ááá dzs!
Elmondom a múltkor ilyen volt, hogy elvitték a homokozóbol a körteformákat, ne kérdezd ki vitte el, hova. Még kigyullad nálad a gyerekszoba. Ez veszélyes hely, megesik hogy nem marad a mackódon fej. Eltűnik egy lendkerék és senki se látta. Megtalálhatod az uzsonnádban. Nem tok leállni, nem tok leállni, muszáj az oviba bejárni!!!

Refr. x1

-Én vagyok Michael Schumacher!
-Én meg Damon Hill!
-De a Schumacher az gyorsabb a Hill meg egy debil. Héé skacok itt van egy új gyerek, mi a neve?
-Azt nem tom, de hallottam, hogy labda a jele.
-Hozzátok azonnal ide...
-Hé a parancsnok látni akar öreg!
-Miért?
-Kuss legyen itt én kérdezek. Na álljál le szálljal, és indulj be lábbal, különben megdobállak játék katonákkal. Mer' én gonoszabb vagyok mint Drartvéder, és keményebben lépek fel, mint Doszpot Péter. S ne mondjad hogy nem ér a neved, mert káposzta lesz a fejed. Elmondok valamit, volt itt egy gyerek és akkora volt a pofája mint neked. Nem akarta ode adni az uzsonnáját és azóta se találja a játék katonáját. Így járhatsz te is. Hiába pityeregsz, mer' én kegyetlenebb vagyok mint egy trianoszauruszrex. Csörög a jétéktelefon, fölkapom:
-Ki az?
-Julcsi beszél.
-Na miaz? szevasz.
-A játék sarokba vagyok.
-Oké, Juli ott vagyok, négy évesen is lehet egy jó napod...

Refr. x2

Beszédülök a oviba, megkapom a kaját: kiflit tejet, de semmi rendes piát. Kiverem a hisztit, mert nekem ilyen nem kell. Hogy legyek a tejtől rendes felnőtt ember??? Cigirágó szájban ahogy apu is csinálja. De néha egy-egy rendes is elpattan a sápjzba. Gyerek pezsgőt iszok, a pisztolyban csak patron, de már Csicsollinát hívom játék-mobiltelefonon. A léggömböm koton, a apucitól kaptam. Próbáltam felhúzni, de hiába vakartam a kukimat, mert kicsi, még szőrtelen a zacsi, a kocsim is csak machbox, de majd minden megnő bocsi. Ha meg növök a aput, a anyut a szociba rakom, leküldöm a utcára strihelni a hugom. Ma még csak a Barbival szopatom a Kent, de ha megnövök én leszek a King of Orient, a KIRÁLY!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat