Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Size naplója


eXceed24 [81692 AL], gazdája Size
2013-05-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/81692
2013-05-21

Hova regisztráltál? én is megyek nyáron dolgozni új helyre, mert ez a dpd iszonyat. ha esetleg nem kapsz munkát a nyáron, akkor ott az alkalom, hogy gyere edzeni pl a Fradiba és egyből nem fogsz unatkozni:P Az tök jó, hogy vannak új barátaid:) irigyellek ebből a szempontból. Nekem nincsenek, de emiatt magamat okolom, mert sajnos már nem hiszem hogy érdek nélkül barátkoznak. Tényleg igaznak tartom, hogy igazi barátságokat gyerekkorban lehet kötni. Azért is fontos számomra az az 1-2 darab aki van. Norbit el is kéne hívnom mostmár valahova, nagyon rég beszéltünk. MEg ugye Veled is:) Olivér meg angliában van-.-' szuper..

Én is változok, még így 23 évesen is. Ki gondolná:) (úú már 11 éve ismerlek, milyen kis cuki kiscsaj voltál(najó most is az vagy):)) életmód váltáson vagyok túl. nem iszom:D jeee.. szilveszter óta. és érzem is a hatását:) mostanában nem kapsz tőlem SMS-eket hogy "se942fwletjk"XD Biztos imádtál, amikor 02:30-kor erre keltél:)
Találtam magamnak egy futótársat. Egy elvetemültet, végre van valaki aki megért:D Sőt, ő még nagyobb őrült. Azt akarja, hogy induljak a bécs-pozsony-budapest ultramaratonon. Hááát.. azt még meglátjuk. azért 5 napon kersztül még én sem bizti hogy tudok futni.

Sok sikert a vizsgákhoz, nekem is közelednek:S félek is rendesen:) Főleg, hogy lesz szigorlatom is. Szerintem megeszed vacsorára a vizsgáidat:) ne aggódj, biztos vagyok benne, hogy megoldod:)

Jössz még egy kakaózással:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat