Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Anita naplója


Mr. pici [77508 AL], gazdája Anita
2005. november 1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/77508
2005. november 1.

Csőváz!
Gondoltam írnom kéne, mert már régen írtam! A múlt hetem elég jól és gyorsan eltelt! Alig vártam, hogy végre szünet legyen, mert már kicsit fárasztó volt fél hatkor kelni!! Szerintem ezzel mindenki úgy van, mint én!!!!! Pénteken hazaértem a suliból leültem a számítógépem elé annak örömére, hogy kitört az őszi szünet!! Nagyban nézegetem a tevenaplókat, amikor csöngettek. Foggalmam sem volt arról, jóhogy ki lehettett. Kinéztem az ablakon és láttam, hogy az Ancsi meg a Flóra az. Annyira boldog lettem, hogy látnotokl kellett volna!!! Azért jöttek el hozzám, hogy megkérdezzék, hogy mikor érek rá decemberben, mert osztálytalálkozót szerveznek. Megmondtam nekik, hogy nekem mindegy, hogy mikor lesz, mert bármikor ráérek.
Utána feldobtam nekik az ötletet, hogy mennyünk föl a Biankához, hogy szóljunk neki is. Fel is mentünk de ő nem volt otthon. Sajnos!!
Visszaindultunk hozzánk amikor az az ötlete támadt az Ancsinak, hogy mennyünk le a Katához!! Le is mentünk. A Kata annyira boldog lett, amikor meglátott, de én is, mert már olyan régen nem láttuk egymást! Miután megbeszéltünk mindent amiről a másik nem tudott, utána lementünk a Véghez, hogy tőle is megkérdezzük, hogy neki mikor lenne jó!! Megmondta és utána felmentünk az Adrihoz, mert már vele is régen találkoztam. Az Adri feldobta az ötletet, hogy mennyünk fel a Marához! El is indultunk amikor a BTC-nél jártunk megláttuk, hogy edzése van a Misinek, Istinek meg a Kockának. Odamentünk hozzájuk, mert velük (kivéve az Istivel) a ballagás óta nem találkoztam!! Nagyon boldog voltam!!!
Gondoltam megosztom veletek azt az örömet, mert én nagyon bolgog voltam és vagyok is! Na most megyek! Majd holnap jövök!!!!
Pussz!!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat