Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Anita naplója


Mr. pici [77508 AL], gazdája Anita
2006-01-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/77508
2006-01-24

Hali!!!!
Hát már ide is nagyon nagyon nagyon régen írtam!!! A minap azon gondolkodtam el, hogy vajon olvassa-e valaki az én naplómat?? Ez annyira nem lényeges, de azért tényleg: olvassa valaki ezeket a baromságokat amiket én ide beírok??? Szerintem: NEM!!! Gondoltam, hogy most írok mivel itt hon vagyok szüneten, de sajnos már holnap leasz iskola!!!! Sajnos, de azért jó volt itthon lenni +2 napot!!! Valakinek még ennyi sem jutott, például a legjobb barátaimnak!!! Ti szegények!! Gondoltam rátok, hogy ti szenvedek az iskolában!!! Amióta nem írtam semmi, nem történt velem semmi új sem! Mindennap fél hatkor kelek és fé négykor érek haza!! Igen ez a hátrány annak, ha valaki Pestre jár suliba!!! Na jó, most megyek, mert még tanulnom kell és holnap sajnos ikola és korán kell kellenem!!!
Sziasztok!!
Ui.: Kedves barátnőim akik olvassátok a nalómat, azt üzenem nektek, hogy legyetek jók, mondjátok meg azoknak is akik nem olvassák, hogy puszilok mindenkit!!!!

Ui2.: Azt is puszilom még aki olvassa a naplómat, de elsősorban a barátaimat, akiket ritkán látok, de azokat is puszilok akiket mindennap látok!! (Akinek értenie kell az érti, aki meg nem az ha ír nekem levelet akkor megérti!!!)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat